21.3.2015

Flower print
 // Nyt mentiin vähän mukavuusalueen ulkopuolelle,kun laitoin päälleni kukkapaidan. Pidän kyllä kukkakuosista,mutta jotenkin sen kuosisia vaatteita ei jostain syystä näy vaatekaapissani. Tein kuitenkin poikkeuksen ja kun näin tämän paidan,ihastuin sen ihanan värikkääseen printtiin. Riskin hinnaksi tuli 10e joten ei paha investointi :)
Pitäähän sitä nyt välillä vähän käydä siellä mukavuusalueen ulkopuolellakin ja ottaa niitä riskejä. Ei ne riskit aina onnistu ja välillä tulee tehtyä niin hätiköityjä vaateostoksia,mutta ikinä ei voi tietää,joten kannustan kaikkia rohkeasti edes kokeilemaan omasta tyylistä poikkeavia vaatteita :)

Kotona paita sai nämä kommentit:Mies sanoi "joo ei, näyttää aivan Marimekon kuosilta" (mies ei pidä niiden kuosista) Pojat sanoi "mikä mummo paita" Eli ei kovin lämmin vastaanotto uudelle paidalle.No perheeni on jo tottunut,että en hirveästi välitä muiden mielipiteistä,jos itse pidän se on pääsia.

Käytiin mieheni kanssa syömässä ulkona ja kun tiesin,että autolla mennään ja ulkona ei juuri olla,tarkenin laittaa vähän kesäisemmät kengät jalkaan. Kengät ovat muuten ne, jotka ostin kirpparilta jokin aika sitten.


Paita H&M
Laukku DKNY

5 kommenttia:

 1. Ompas tyylikäs asukokonaisuus ,tykkään paidasta keväisen pirtsakka ja noi kengät sika makeet (naiselliset) sopii tosi hyvin farkkujen kanssa...

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiitos :) Kengät olivat kyllä ihana löytö ja varmasti tulee pidettyä paljon kesällä.

  VastaaPoista
 3. Sä saat kyllä kaiken näyttämään niin ihanalle ja kun osaat hyvin yhdistellä eri vaatekappaleita keskenään. Sulla on tosi hyvä tyylitaju ja toi paita mä niin käyn ostamassa sen kanssa :)

  VastaaPoista
 4. Voi että iso kiitos kauniista sanoista :) Paita oli hieman reilua kokoa,mutta silti ihana ja edullinen :)

  VastaaPoista
 5. Jälleen hyvä yhdistelmä ! Näistä saa niin hyviä vinkkejä ja itsevarmuutta hypätä uuteen. Oma mies kun minun hienoa neuletakkia kommentoi että onks pakko pitää tota,toi on ihan hirvee. Mistä olet ton kaivanu. Sarjaan samaa luokkaa kun teidän perheen miehet. Silti aion pitää edelleen sitä villatakkia. :D

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.