12.3.2015

Äkäinen karhu

// Huomenta ja mukavaa torstaita kaikille. Tänään vietän vapaapäivän poikani kanssa. Poika on jo ehtinyt suunnittelemaan, vaikka mitä ohjelmaa meille ja jos oman poikani tunnen, tähän päivään mahtuu actionia  :) Aamulla ehdin pienen rauhallisemman hetken pitää ja lukasta lehden läpi. Oli muuten ensimmäinen kerta, kun maistoin näitä pretzeleitä ja maku oli ihan jees. 
Pakko kertoa mitä poikani sanoi/tuumasi yx päivä,kun käytiin metsässä lenkillä. Poika on hirveästi kiinnostunut eläimistä ja varsinkin metsän eläimistä. Karhut varsinkin kiinnostavat paljon. No poika tuumas kävelyllä ja kysyi "äiti onko täällä karhuja"  Vastasin,että ei ole ja ihan rauhassa saadaan jatkaa kävelemistä. No poika jatkoi, äiti jos karhu kuitenkin tulee ja hyökkää meidän kimppuun ja se syö sut eka. Sitten sä kuolet siihen,niin mä itken vasta kotona,kun mun pitää juosta äkkii ja nopeasti kotia, niin en ehdi heti siinä itkeä :)
Poika jatkoi vielä lenkin jälkeen jutustelua karhuista. "Äiti on noi karhut kyllä aika ilkeitä ja vihaisia eläimiä ja miksi niiden pitää aina olla niin huonolla tuulella ja karjua. Nehän nukkuu tosi pitkät päiväunet,kun ne on talviunilla,niin luulis että ne olisi paremmalla tuulella. Kun mä joskus nukahdan päikkäreille,niin kyllä mä aina herään hyvällä tuulella :) Että tällaista keskustelua meillä,saapi nähdä mitä se poika tänään jutustelee.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin.