21.2.2015

Winter layers


 
 Neuletakki Zara/Laukku DKNY/Farkut H&M/Kengät Janina F/Nahkatakki Lindex


 // Eilisen päivän asua olisi tarjolla :) Heti kun ilmat alkaa vähäkin lämpenemään, saan hyvän syyn laittaa nahkatakin päälle. Ihan pelkällä nahkatakilla ei taida vielä tarjeta,joten yhdistin sen kanssa pitkän neuletakin. Vaikka takit ovat aivan eri pituisia,halusin kuitenkin kokeilla tällaista yhdistelmää.
Paikkafarkuista olen aikaisemminkin puhunut ja niiden paluusta muotimaailmaan. Nämä taitaa olla pian ainoat farkut jotka omistan,missä ei ole minkäään sortin reikää :) Nimittäin eilen illalla taas vaihteeksi tuunasin yksiä vanhoja farkkujani ja naps reijäthän mä niihin tein,ihme :) Jotenkin reikäfarkuista en vain saa tarpeeksi.
Eilen myös piipahdin ihanan Tuulan käsittelyssä Salon Lagunessa. Laitettiin tyvi piiloon ja värjättiin latvat Illumina värillä. Polkka hiuksia en siis leikannut,vielä :) Kyselin vähän meidän perheeltä niiden mielipidettä,jos äiti saisi leikata lyhyet hiukset ja äänestystulos meni 3-1 eli aika kielteinen vastakaiku tuli :) Mies sanoi,että nykyinen on hyvä ja poikien mielestä äitillä pitää olla pitkät hiukset. Ehkä mä vielä hetken pidättäydyn pitkissä hiuksissa ja sitten joku päivä napsasen ne lyhyeksi.

4 kommenttia:

 1. Hyvä tukka ja samaten mulla eilen nahkatakki päällä, kevät se jo oveen kolkuttelee:)
  Hyvin sopii kyllä pidempi neuletakki lyhyemmän rotsin kanssa.

  VastaaPoista
 2. Asu on veikee mut sopii yhteen Nahkatakki pitkän Villatakin kanssa..

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia :) Kyllä se kevät pian on täällä,toivotaan vaan ettei tule enään lunta :)

  VastaaPoista
 4. Niin ihanat hiukset,mäkin haluan tollaset ja mikä ihana kiilto.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.