8.2.2015

Hair

// Tein suursiivousta kaappeihin ja löysin opiskeluajoiltani kansion,johon lisäsin aikoinaan kampauksia joita vuosien varrella tein. Oi hitsit onneksi olen tämän säästänyt,nimittäin kiva katsella vanhoja :) Samalla tuli hirvee fiilis saada jotain uutta hiuksiin. Mistä ihmeestä nämä hulluudet tulevat,joka kerta kun kevät lähenee, tulee vimma saada hiuksiin jotain uutta ja piristävää. Itse kun olen sellainen tyyppi, joka ei monta vuotta jaksa samaa hiustyyliä pitää :) Ei se että tämän hetkiset hiukset olisivat jotenkin huonot,vaan mielestäni vaihtelu piristää aina oli muutos sitten iso tai pieni. Jos ei halua hiuksia leikata tai värjätä,voi esim. kampauksilla tai edes jakauksen paikan vaihdolla saada paljon aikaiseksi.Itse kun olen tällainen hiustyylin vaihtaja,mietin sitä että kuinka joku jaksaa olla samalla hiustyylillä vuodesta toiseen? Mikä se syy on ettei vaihdeta hiustyyliä? Laiskuutta ei vaan ehdi kampaajalle? Onko vaihdoksen syy siinä,että ei uskalleta ottaa riskiä? Ei tiedetä mikä sopii itselle?Pelko siitä että hiukset menee pilalle? Vuodesta toiseen pidetty samaa hiustyyliä,joten ns.jämähdetty siihen tyyliin?Yleensä mielletään että vaan nuoriso vaihtaa hiustyyliä. Kuka estää vähän vanhempiakin vaihtamaan tyyliä?Ei osata tehdä hiuksiin esim.pikakampausta? Vai ei vaan piittaa miltä hiukset näyttää?
Itselleni olen polkkahiuksia tässä jo tovin miettinyt,joten olisikohan miettimisaika nyt ummessa ja mars sakset käteen ja klips :) Ruskeat hiukset,blondi,polkkahiukset näitä vaihtoehtoja/ideoita tässä puntaroin hyym...........


3 kommenttia:

  1. Kauniita ja hienoja sun tekemiä kampauksia ja todella kaunis kuva susta :) Olen samaa mieltä kyllä hiustyylin vaihtelu aina piristää.

    VastaaPoista
  2. Ihana kuva susta Mege! Samaa mieltä vaihtelu virkistää☺

    VastaaPoista
  3. Ai että on upeita Hiuskampauksia...

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.