10.11.2016

Oikeat asukuvat???? Huomattavasti parempi aamu oli tänään ja iso kiitos maileista joita lähetitte <3


Monesta paikasta oon viime aikoina lukenut siitä, kun joillakin bloggaajilla ei ole enää päivän asu kuvia, vaan tarkoituksella vaatteet laitetaan vain kuviin ja riisutaan tämän jälkeen pois. Moni tästä on purnannu ja tämä on jakanut mielipiteitä.

Ihan näin alkuun tehdään selväksi pari asiaa. Omassa blogissani, jokaista tähän mennessä olevaa asua olen pitänyt päälläni ihan kuvauksen jälkeenkin. Jokainen vaate, joita ootte kuvissa nähneet mun päällä, on mun vaatekaapista otettu. Ostan vaatteita ihan käyttötarkoitukseen en kuvia varten (hui tämä tulis kalliiksi, jos pelkästään blogia tai kuvia varten ostaisin vaatteita) Toki kyllä mulla niitä heräteostoksia on kaapissa, mutta kenellä naisella nyt ei olisi :)


Mua ei henk.kohtaisesta häiritse, jos muilla bloggareilla on pelkästään kuvien ottamisen ajan määrätty tyyli. Moni bloggari varmaan yrittää asukuvien välityksellä antaa tyylivinkkejä muille, tai tässä uskossa ainakin itse olen. En ymmärrä mitä sillä on väliä, onko bloggari heti kuvien jälkeen ottanut nämä vaatteet pois, joita kuvissa näkyy. Mä luen paljon muotilehtiä ja ei niilläkään malleilla ole sitä tyyliä, joita kuvissa näkyy ja silti mä ainakin saan paljon ideoita pukeutumiseen. H&M kuvastoa varmaan moni lukee/katsoo, tai monen muun eri firman mainoksia, on se sitten Halpa-Halli tai mikä vaan. Noh ei niillä malleilla ole oikeasti niitä vaatteita ja silti varmasti moni kattoo " oi kuinka kivan näköinen takki, pitäiskö käydä ostamassa"  Ero on ainoastaan se, että mainoksiin on joku stailaaja mallit pukenut ja bloggari yleensä itse valitsee kuviin vaatteet.

Mä tykkään katsoa kuvia ja tykkään visuaalisesta näkemyksestä. Jos näen ihanan asukuvan missä jollakin, on se sitten mallilla tai bloggarilla on kiva tyyli, mua ei haittaa onko se tyyli sillä enää tunnin päästä ollut kuvien ottamisen jälkeen. Onko se sitten aitoa, jos kuvien ottamisen jälkeen vaatteet otetaan pois. Noh siitä voidaan olla montaa eri mieltä. Toiset tykkää hienoista sisustuskuvista, toiset inhoo kun sisustusbloggarit järjestää kodin just vaan kuvia varten siistiksi (koska ei hän ketään voi asua niin siistissä kodissa ja missä on elämisen jälki) Mä en ainakaan tykkää katsoa, jonkun sotkuista kotia, on se sitten realityä tai ei. Mielummin mä katson kauniita kuvia, vaikka kaikki olisi vaan kuvia varten stailattu. Mutta niin kuin aikaisemmin jo mainitsin, kaikilla saa ja kuuluukin olla oma mielipide <39 kommenttia:

 1. Tää oli mielenkiintoinen postaus! Ja hyvin kirjoitettu :)

  Oon itsekkin törmännyt samaan. Ja oon ite kanssa ihmetellyt tota kuvia varten ostamista. Kalliiksi todellakin kävisi pidemmän päälle. Ainut mikä mulla tulee yleensä mieleen kun nään uusia vaatteita, on että missä miljoossä haluan tästä käyttövaattestani ottaa joskus kuvat :D
  Tohon lavastuksen oon joutunut sortumaan sillä, että tälläkin viikolla sunnuntai on mulle ainut päivä kun mulla on vapaata siihen aikaan kun on vielä valoisaa, joten silloin kuvataan esim. Useampi menneen viikon asut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Itse en oo vielä sortunu siihen, että kuvaisin samana päivänä monta asua ja ihan vaan siitä syystä että 2 poikaa pitää mut sen verran kiireisenä ettei aika riitä, muuten tekisin varmaan ihan samoin :) Ihan totta näin talvella on todella harvoin valoisia päiviä, joten ne kannattaa heti hyödyntää ja jos vaan suinkin on aikaa niin mikäs siinä että ottaa monen päivän kuvat samana päivänä :)

   Poista
 2. Ihan samaa mieltä Mea sun kanssa. T. Iida

  VastaaPoista
 3. Juuri näin, hyvä teksti ja kauniit kuvat.

  VastaaPoista
 4. Samoilla linjoilla sun kanssa. Sun blogi on paras 😀

  VastaaPoista
 5. Niin ihana asu, tykkää kun sun hiustyyli vaihtuu suorasta kiharaan ja pitkästä lyhyeen. Tylsää kattoo kun toisilla saman tyylisesti aina hiukset t. Mervi

  VastaaPoista
 6. Mä inspiroidun tyylibloggareiden vaatteista joten mua ei haittaa vaikka ne vaatteet lentäis roskiin kuvien jälkeen heh 😀 Oon saanu sulta niin paljon vinkkejä.

  VastaaPoista
 7. Kaunis Mea ja hyvä teksti.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.