21.2.2015

FurryTakki Gina Tricot/Laukku By Malene Birger/Hattu ja kengät H&M

 // Vaatekappale, jota tulen kaipaamaan kesällä on pörröiset takit. Niistä kun on tullut talven aikana aivan mun lemppareita. Ne on niin monipuolisia takkeja,kun niiden kanssa voi yhdistellä eri kenkiä ihan tennareista korkkareihin. No onneksi hattuja ei tarvitse jättää ns.talvivarastoon,niitä kun tykkään  pitää ihan ympäri vuoden. Tietysti huopainen hattu muuttuu hieman kesäisemmäksi versioksi. Mitä siihen eiliseen tuunailuun tulee,niin kuvien farkut ovat ne, joita hieman tuunailin.

6 kommenttia:

 1. Niin kaunis rouva,ihana asu ja hienot kuvat.

  VastaaPoista
 2. -Ihana kokonaisuus...

  VastaaPoista
 3. Minä myös hurahdin talven aikana mustaan karvaliiviin mikä näyttää samanlaiselle kuin sinun tuo takki. Onneks sitä voi pitää pitkälle kevääseen ja ottaa heti syksyllä elokuussa käyttöön. Tulen myös niin kaipaamaan karvaliiviäni. Tuollainen takki olis vielä harkinnassa. Taas onnistunut yhdistelmä sinulta.

  VastaaPoista
 4. Kiitos teille ihanista kommenteista,kiva että piditte asusta :)

  VastaaPoista
 5. Ihana asu. Millaiset kokemukset sinulla on tuosta MB- laukusta. Kuolaan sitä aina nähdessäni, mut mietin hinta-laatusuhdetta, kun ei ole nahkaa.

  VastaaPoista
 6. Moikka! Mä oon aivan ihastunut tähän laukkuun ja kuolaan jo seuraavaa vähän sirompaa mallia :) Laukulla on tietty jonkin verran hintaa,mutta on se kyllä sen arvoinen. Mielestäni hinta-laatusuhde on siis kohdillaan :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.