16.2.2015

Our weekend


// Eilen tosiaan oltiin Seinäjoella,kun nuorimmalla pojalla oli siellä jalkapallopelejä. Pelit meni hienosti ja pojan joukkue voitti kaikki 3 peliä.Aikataulu antoi hyvinkin myöden ja ehdittiin samalla reissulla käydä Tuurin kyläkaupassa. Löysin parit kengät ja farkut,näistä lisää myöhemmin.Pojan aarre oli kun se löysi Robinin cd+dvd Boomboxin edullisesti. Loppumatka autossa sitten kuunneltiin Robinin levyä repeatilla. 
Robinin biiseistä puheenollen,nykyään kun ollaan tässä netin ja älypuhelimien ihmeellisessä maailmassa on nämä nuorison kiusaamisjutut mielestäni enempi vaan yleistyneet. Niistä saa lukea jatkuvasti lehdistä tai kuulee ihmisten puhuvan jne.Nykyään kun nuoria tyttöjä ja poikia ei vain kiusata koulussa,vaan myös netissä. Kaikilla nuorilla kun on monesti ties minkälaiset vempeleet ja he jos jotkut näitä nettitouhuja osaa käyttää.
Tässä sanoja yhdestä Robinin biisistä,joka jäi mun mieleen.............
Ne netissä pyörii sua pilkaten, ja ne julkaisee feikkijuttujaan. Anonyymit ja nimimerkit mitä vaan tehdä saa. Tiedän et se hajottaa, sydämesi musertaa. Joku laumasielu haukkuu sua taas. Tiedän et se hajottaa, tiedän et se satuttaa. Kun ne huutelee ja kiusaa sua taas, mut koita vielä hetki jaksaa..........joku päivä kaikki muuttuu. Pian sua tulee vastaan, joku joka kaiken tajuu........


Maisemat/ilma oli jotenkin niin kaunis eilen,että oli ihan pakko pari kuvaa napsasta.Otin kuvat aamulla, kun menimme S.joelle ja illalla kun tultiin pois. Maisemakuvat on otettu ikkunan lävitse liikkuvasta autosta.Kyllä liikennevaloissa jotkut ihmiset ihmettelivät, kun pysähdyttiin valoihin niin tämä rouva hilluu kamera kädessä auton sisällä ja napsii kuvia minkä kerkee ;) Rakas harrastus eli kamera ja kuvaaminen, kun kulkee joka paikkaan aina mukanani :)

 Tuurissa oli Vappu Pimiän ja Jenni Pääskysaaren Korkojen kera ohjelmasta tuttu iso korkkari :) Sneak peek mitä esim.ostoskoriin jäi............


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin.