27.6.2016

Random shots - Resepti Nutella herkkuun

 Hieman Instakuvia kehiin. Tässä meidän juhannuspöydästä kuvia. Kuten kuvissa näkyy juhannuksena tuli syötyä hyvin ja nautittua kaikista ihanista herkuista. Sunnuntaina meillä oli poikien kanssa lettukestit, mutta olin sen verran laiskalla tuulella, että nyt nautittiin kaupan valmiista letuista.


Ootteko maistanu jätskiä croisantin kera? Kokeileppa tehdä tämmönen sekoitus, croisantti ja sen väliin Nutella suklaata, suolapähkinöitä ja jätskiä, voin ketoa että hyvää on.
Siivosin miehen kaappia ja löysin sen tosi vanhan Iron Maiden bändipaidan. Paita alkasi olemaan siinä kunnossa, että harkitsin jo sen heittämistä roskikseen. Päädyin kuitenkin lopulta tekemään siitä itselleni topin. Leikkasin hihat irti ja kauluksesta palan pois. Yhdistin topin choker korun kanssa ja yhdistelmästä tuli mun mielestä aikasta rock.
Kavereiden häät on pian ja vihdoinki löysin sinne sopivat kengät.  Kengissä oli niin hyvä ale ja pidän paljon lace-up tyylisiä kenkiä, joten tilasin kengät vihreänä ja mustana. Mustat olisi tarkoitus laittaa häihin, koska sopivat kaason mekon kanssa paremmin. Mä en tiedä mikä mehudrinkki kärpänen mua on purrut, sillä tykkään tehdä alkoholittomia drinksuja nykyään ja tietysti myös koristella.
3 kommenttia:

  1. Oi nam kuulostaa toi croisant herkku hyvälle.Pitää kokeilla joku pv.

    VastaaPoista
  2. Kauniit kuvat ja kaunis Mea t. Felicia

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.