28.1.2018

Pehmeä pörröinen lämmittäjä





 Ihanaa sunnuntaita kaikille <3 Me ajateltiin leipoa tänään laskiaispullia, eli poikien lemppareita. Mä en niin pullista piittaa/välitä, mutta kyllä mä nyt yhden pullan voin kerran vuodessa syödä, mun omaan ei vaan tule sitä valkoista yäk tahnaa (tällä nimellä kutsuin marsipaania nuorena tyttönä) 

Siivosin kodin jo perjantaina, joten ihanaa että ei tarvi sunnuntaita kuluttaa siihen ja saadaan vaan ottaa rennosti. Sellainen mukava koko päivä yökkäreissä kuulostaa ihanalle. 







Tässä yks päivä näin Facesta, kun moni on ollut jäällä kävelemässä. Apua mulle jääkammoiselle, tämä on tuskaista katseltavaa. Jäälle mua ei saa, ei edes parin viinilasin jälkeen :) Koko ikäni pelännyt jäälle menemistä, eikä auta vaikka kuinka moni sanois, että kyllä sielä uskaltaa kävellä, mä näen tai koen sen hengellä leikkimiseksi. Varmasti ihanaa tehdä perheen ja koiran kanssa mukava kävelyretki jäälle, mutta tätä tuskin tulee koskaan kohdallamme tapahtumaan. Me pysytellään siis rannan paremmalla puolella.


Mä muuten käyn nykyään tosi harvoin Facebookissa, melkeimpä se jää siihen, että postaukset julkaisen Vidan sivuilla ja se on siinä. Insta on enempi mun juttu ja sielä mun aika kuuluu jos somemaailmaa miettii. Jotkut ovat kyselleetkin blogin facesivujen perään, niin heille tiedoksi olen ajatellut ehkä sulkea sen ja harvakseen sielä enää mitään julkaisen. Toki jos joskus saan inspiksen herättään sen uudestaan henkiin you never know, mutta toistaiseksi mennään näillä, eli tämä blogi ja Instasta löydät mut nimellä _meea_ 


 Pikainen maininta mun pehmeästä ja pörröisestä kaverista, eli kuvien tekoturkistakista. On muuten mukava takki päällä ja eipä haittaa vaikka ois kylmä viima. Vaikka takki näyttää muhkealle, niin ei sillä tullut mikään hiki olokaan, kun kuvat otettiin oli plus asteita ja takki oli siihenkin säähän sopiva.

Sain vihdoinki tuhlattua mun synttärilahjan, nimittäin sain mieheltä viime vuona synttärilahjaksi Zalandoon lahjakortin, niin tuhlasin sen tähän takkiin. Lahjakortit on kivoja, niin saa ostaa mieluisen tuotteen, naisille kun on tunnetusti vaikea ostaa lahjaa :)





Takki YAS (Zalando) klik
Kengät H&M
Pipo H&M
Housut Vero Moda
Laukku Glitter
Aurinkolasit Ray Ban
Huivi Samsoe & Samsoe

5 kommenttia:

  1. Niin kateellinen sun takista😍

    VastaaPoista
  2. Upee toi takki ja näyttää niin pehmoselle 👌

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Takki on kyllä niin pehmoinen, oon nimittäny sen nallekarhutakiksi :)

      Poista
  3. Tosi trendikäs look,tulee ihan Tukholman katutyyli mieleen.

    VastaaPoista
  4. Nam laskiaispullia mun lemppareita �� Rento pipotyyli ja samalla tosi chic. -Merja

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.