1.1.2018

Year 2018





Hyvää uutta vuotta kaikille, toivottavasti teillä vuosi vaihtui mukavissa merkeissä <3 
Meillä oli lauantaina virallinen hääpäivä, joten käytiin koko perhe ravintolassa syömässä. Kunnon sekalainen seurakunta oli kyllä matkassa, nimittäin vanhempi poika oli vielä kurkusta kipeä, joten poika otti vaan jätskiannoksen, miehellä oli pikku joulun jälkeinen hangover, joten mies joi vaan limsaa. Nuorempi poika otti ranskikset ja jätskiä ja mä söin pidemmän kaavan kautta :) No mitäs sillä väliä, kaikki oli tyytyväisiä, sekä meillä oli hauskaa ja pojat tykkäs kovaa, oli kuulemma parasta jätskiä ikinä.







Mä soittelin viime viikolla verotoimistoon ja oli kyllä niin tympeää palvelua luurin toisessa päässä, että en ole hetkeen tollaista asiakaspalvelua saanut. Tais olla joku elämäänsä tympääntyny tai joululomat lusittu niin sitä tympäs, no ota ja tiedä, mutta kun joku käyttäytyy noin tuut itsekki monesti huonolle tuulelle. Onneksi tämän negatiivisuuden korvas, kun kävin meidän naapuri K-marketissa, sielä on kyllä niin mukava myyjä, aina niin iloinen ja juttelee mukavasti asiakkaille. Joskus pelkkä tervehtiminen kun tuut kauppaan riittää ja tulee sellainen olo, että olet tervettullut asiakas. 


En tänäkään vuonna lähde mihinkään uuden vuoden lupaus juttuihin mukaan. Haluan ainoastaan vaan lisätä elämääni asioita, eli positiivisuutta ja kiitollisuutta ja sitä että muistaa joka päivä nähdä elämässä jotain hyvääkin. Terveys, asia joka tuppaa unohtumaan kaiken pienen marmatuksen ohella, Asia joka on elämässä tärkein, sitä pitää muistaa vaalia ja olla onnellinen siitä.




Takki H&M
Kengät Nelly
Lakki H&M
Farkut Top shop
Aurinkolasit Wish
Toppi H&M
Laukku Valentino

3 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin.