27.1.2018

Tyylissä paluu nuoruuteen
Nyt tulee kyllä niin mun nuoruus mieleen tästä neuleesta tai varsinkin sen väristä. Nuorena tyttönä lila oli mun lempiväri ja vanhoja kuvia selatessa, löytyi monta tarha/koulukuvaa jossa mulla oli lilan sävynen neule päällä. Niissä kuvissa mulla on jopa samantyyliset hiukset, onneksi muuten en ole yhtään vanhentunut niistä kuvista heh :)


Joskus olen maininnutkin, että nykyään mulla ei ole mitään tiettyä lempiväriä, eikä ole mitään sävyä jota en pukisi ikinä päälleni. Välillä mä suorastaan inhoan kaikkia kirkkaita/vahvoja sävyjä, välillä taas hurahdan ihan niiden lumoihin. Mulla vaan tapaa yleensä käydä värikkäiden vaatteiden kanssa niin, että pidän kerran ja sen jälkeen tylsistyn ja ne jää kaappiin roikkumaan. Nykyään siis harkitsen tarkasti, kun ostan jonkun vähäkin värikkään vaatteen, heräteostoksia yritän välttää. Pohdin jo ostohetkellä onko vaate sellainen, minkä voi yhdistää moneen eri tyyliin, eli monikäyttöisyys on se mihinkä satsaan.

Ihan kevät fiilis tulee kyllä näistä kuvista ja ei ihan heti uskoisi, että tammikuuta eletään. Hiljalleen jo toivoinkin, että jes nyt se kevät tulee, mutta on varmaan liian aikaista sellaista toivoa, edessä kun on se vit### kuukausi.  Helmikuun onneksi pelastaa mun ja parhaan ystävän leffailta, nimittäin varattiin liput Fifty Shades Freed leffaan. Ennen leffaa käydään syömässä, joten tätä odotan innolla, nykyään kun ehditään ystävän kanssa arjen keskellä harvemmin näkemään.Oli muuten pokassa pitämistä, kun poika toi kotia ruotsin kokeen. Just ja just pääsi kokeista läpi ja poika oli kyllä kehittänyt ihan oman kielen. Jos esim ruotsiksi piti kirjoittaa, kesälomalla meinaan kalastaa, poika oli kirjottanu, joo o jaska fissason loolp. Toinen oli, kirjoita tule takaisin, poika oli kirjottanu duseman sop, että näin :) No oli sielä oikeenkin jotain, että hiljalleen se ruotsin kieli sieltä tulee :) 
Poika vaan meinas, että halus kokeilla onnea, jos sattuu hyvä säkä ja meneekin oikein, eikä viitiny jättää ruudukkoa tyhjäksi.  Tokasin vaan pojalle, että sulla oli kyllä onni nyt todella kaukana :)

Neule Lindex
Housut/legginsit H&M
Takki Zara
Laukku Glitter
Kengät Nelly

8 kommenttia:

 1. Ihana keväinen tuulahdus kun on väriä😊 ja tärkeintä on kun yrittää kokeessa parhaansa😊

  VastaaPoista
 2. Oi kevät tuujjo. Lila sopii niin hyvin blondeille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä kevät saisi niin tulla jo, odotan kyllä niin kovaa :)

   Poista
 3. Pahus toi neule oli netistä loppu ja oon laiska kiertelemään kaupoissa. Kait on pakko nyt käydä,tosi kaunis neule.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin saman, että netistä loppu. Onneksi Lindexin sivuilta pystyy katsomaan onko neuletta saatavilla mistäkin liikkeestä, niin ei tarvi turhaan lähteä kauppoissa kiertelemään :)

   Poista
 4. Lila on kyllä upea sävy,sopii sulle hyvin.

  VastaaPoista
 5. Kutittaako toi neule?Jotkut neuleet on inhottavia siitä ja ne jää sen takia käyttämättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa pelkäsin ostohetkellä ihan samaa, mutta onneksi neule ei kutita inhottavasti ihoa. Mielestäni ainut miinuspuoli on, että neule olis saanut olla omaan makuuni pikkasen pidempi.

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin.