11.12.2017

LEO ja mun juttu





Se olis taas aika tuoda leokuosia tyyliin mukaan. Tämähän on kuosi, jonka koen niin mun jutuksi ja siihen päälle vielä kun kyseessä on tekoturkistakki, niin yhdistelmä on aika perfect. 

Tämä takki taitaakin lähteä Helsingin reissulle mukaan, koska sitä pystyy muokkaamaan rennonpaan tyyliin, kun juhlavampaan. Eli kun lähdetään takin kanssa voisin laittaa muhkean mustan huivin kaulaan, mustan pipon päähän (koska aikaisin aamulla en jaksa sen koomin hiuksia laittaa) ja vaikka tennarit jalkaan ja sitten taas iltarientoihin eli korkkareiden kanssa takkihan on sopii kuin nakutettu.









Multa on joskus kysytty onko olemassa jotain tyyliä/vaatetta mitä en ikimaailmassa pukisi päälleni. Hyym kun asiaa oikeen miettii, niin jyrkkää EI sanaa ei taida millekkään löytyä, sillä oon tyylin saralla aika avarakatseinen ja kaikkiruokainen. Sekä oon oppinu vuosien varrella sen, että ei parane sanoa millekkään ei, kun kuitenkin voi käydä niin että hiljalleen lämpenet jollekkin tyylille ja tämän jälkeen joudut nielemään sanasi.

Tässä muutama joille oon aikoinaan sanonut jyrkän Ei sanan, mutta miten kävikään myöhemmin. Legginsit, hatut, hiihtarit, värikkäät huulipunat, ponchot, levenevät farkut, sekä mix tyylit, lista oon aika pitkä :)





Takki Bubbleroom
Kengät Billi Bi
Housut Vero Moda
Paita Zalando
Laukku Valentino
Aurinkolasit Gina Tricot
Hattu H&M


8 kommenttia:

  1. ”Kummasti” vähentyny sun kommentit viime aikoina kun jäit kiinni itse teosta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa,että jaksat ja näet vaivaa käydä blogissani ja vielä kommentoina nimettömästi. Pitääkin pyytää tietokonenörtti kaveriani etsimään tämä ip-osoite niin saadaan "kasvot" näille kommenteille. Ihanaa joulua sinne <3 T.Mea

      Poista
  2. Upea takki! Ja asu on kokonaisuutenakin todella kaunis :)

    http://nouw.com/andstyleis

    VastaaPoista
  3. Hieno takki, kaunis olet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Takki on kyllä mun tämän talven lemppari ostos :)

      Poista
  4. WAU! Mitä kokoa takki on?
    t.Jaana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Tykkään että tämän tyyliset takit saa olla vähän väljemmät päällä, joten otin 40 koon. Yleensä takit on mulla 36-40 kokoa riippuu ihan mallista ja toki mistä takin ostaa :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin.