12.8.2017

Yö majassa & sinistä

Mitään sen suurempaa en Uumajasta ostanu, eikä shoppailu niin ollutkaan reissun tarkoitus. Yritän yleensä reissuilla etsiä sellaista mitä en tyyliin Vaasasta saa ja käyn enempi niissä liikkeissä mitä meiltä ei löydy, esim aurinkolasit löysin Monkista. Harmi kun Zara ei oo kuin Hesassa ja Turussa, sinne nimittäin pitää kyllä päästä nyt syksyn aikana, netistä kun en uskalla ihan kenkiä ja takkeja ostaa kun en oo niin varma koosta. 


Huomas kyllä sen, että esim Uumajan Henkas oli todella laajat valikoimat, mitä vertaa  esim.Vaasan liikkeitä, miestenosastolla varsinki. Uumajan ostoskeskuksen Henkas ei myyty kenkiä ja sitä ehkä vähän ihmettelin. Niin ja kosmetiikkapuoli oli todella iso Henkas ja myytiin vaikka ja mitä meikkejä ja hygieniatavaroita. Vaikka on sama ketju, niin kyllä niissä on valtavat erot eri paikkakunnilla.Nuorempi poika halus, että rakennetaan teltta/maja meidän olkkarin lattialle ja nukutaan koko perhe sielä :) Tottakai piti pikku miehen toive toteuttaa, kyllähän sitä itekki tuli nuorena tehtyä kaikenlaisia majoja ja keittiön tuoleja rehattiin ties mihinkä huoneeseen majan tuex.

 Ensin rehattiin kaikista sängyistä patjat olkkariin ja ajattelin, no eikö tää riittä, poika vastas no ei tod. mikä maja tää on pitää olla "katos"Ei muuta kun sellanenki viritysshow kehiin ja isoin lakana mitä löytyi viritettiin lampusta roikkumaan ja nastoilla seinään kiinni. Pari led lamppua majan sisälle ja sielä me sitten koko perhe nukuttiin ristiin ja rastiin, jopa meidään koira tunki ittensä sinne :)

Aamulla joka ikistä paikkaa särki, poika ois halunnu että nukutaan koko viikko majassa, mutta pakko oli todeta, että ei kyllä äiti pysty tai selkä sanoo sopimuksen irti :) Siirrettiin maja pojan omaan huoneeseen ja sielä se on nyt pari päivää nukkunu. Nuorempi poika on vähän sellanen huono nukkumaan menijä ja kun se aika on että pitäis mennä nukkuun, niin tottakai just silloin yllättää jano, vessahätä ja ties mitä kerrottavaa äitille. Tää maja onnex teki pienen helpotuksen ja nyt poika on menny kiltisti nukkumaan ilman mitään jatsailuja :)  Poika oli niin tärinäs siitä, että sai ite "rakentaa" majan ja nukkua ihan eri paikas kun normaalisti ja onhan lapsille kaikki uus aina jännää ja kivaa, joten sillä oli varmasti suuri vaikutus miksi nyt nukkumaan meno on vähä sujuvampaa, pienillä asioilla voi olla suuri merkitys.Paita H&M
Farkut TopShop
Kengät Zalando
Laukku Ellos
Aurinkolasit Monki

4 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin.