12.6.2016

Tuunatut kengät - Pom Pom sandaalit



Kerran kaupasta ei löydy, on ryhdyttävä itse tekemään. Instassa oli eilen vähän esimakua näistä mun tuunaamista sandaaleista.Sandaalit oli alunperin ihan perus nuden väriset lace up kengät. Kävin hakemassa pom pom tupsuja ja värikkäitä helmiä, sekä ostin ohuita kultasia koruneuloja joilla kiinnitin tupsut kenkiin. Helmet pujottelin kenkien omia naruja pitkin. Mitään limmaa ja leikkaa systeemiä en siis tarvinnut. Mä tykkään tuunailla ja askarrella, joten tätä hommaa oli kiva tehdä ja kengistä tuli kivan värikkäät. Mun pojat nimitti nämä kengät karkkikengiksi.
Nyt kun kengät on värikkäät, ne tuo tummaankin asuun vähän ilmettä ja eloa.



14 kommenttia:

  1. Wautsi tosi hienot tuli. Oot kyllä taitava keksimään ja ideoimaan.

    VastaaPoista
  2. Eikä vähäkö tuli ihanat sandaalit. Nyt mäkin innostuin tuunaamisesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuunaaminen on kivaa hommaa,vaikka ei mun tuunaamiset aina mee ihan putkeen. Onneksi näistä tuli just sellaset kun halusin.

      Poista
  3. Voi Mea sun pitäis alkaa kyllä stailaamaan ihmisiä ja kerran sulla on ammatitkin siihen ja taitoo. Niin upeasti kannat tyylin kuin tyylin ja sulla on silmää pukeutumiseen ja kauneuteen.

    VastaaPoista
  4. Mistä ostit noi tarvikkeet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pom pom tupsut ostin Suomalaisesta kirjakaupasta ja helmet Sinooperista.

      Poista
  5. Eksä viime vuonna tuunannu mustat lace up kengätki kun Suomesta ei löytyny? Sulla on kyllä tyylitajua niin karehdittavaa ja oot niin nätti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tuunasin, nykyään sen tyylisiä kenkiä myydään ihan joka paikassa, mutta reilu vuosi sitten kun mä niitä halusin ei myyty missään.

      Poista
  6. Jaahas nyt kävi niin että mä ihastuin noihin sandaaleihin niin kovaa, että ens viikolla alan tuunaus hommiin ☺ kiitos ideasta t. Cecilia

    VastaaPoista
  7. Sulta saa tosi paljon vinkkejä ja ideoita. Sulla on niin persoonallinen tyyli ja erotut hyvin muista Vaasan bloggareista.

    VastaaPoista
  8. Muistin taas, että tarvitsen farkkutakin asap! Upea lookki :--)


    www.lauraheinikki.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä muistin että mulla pitäis olla varastossa yks toisen mallinen farkkutakki. No kävin kattoos ja sit vasta muistu mieleen että dääm mä myin sen viime vuonna pois, nyt harmittaa kovaa :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin.