27.6.2016

Pikku nuttura - Draamaa kuvauspaikalla


Lähdettiin hakemaan poikia mummolasta ja samalla reissulla käytiin miehen kanssa napsimassa nämä kuvat. Kameran toiselta puolelta alkoi kuulua yht.äkkii armotonta manailua, voi juma### mä astuin johonkin hiton läjäään. Mies yritti pyyhkiä kengänpohjaa nurmikkoon, mutta eihän se lika tietenkään mihinkään lähtenyt ja enemmänki se levis pitkin kenkää ja manailua senku jatkui. Mua vaan alkas naurattaan, kun seurasin miehen touhua ja kun se yritti pyyhkiä likaa pois ja se manaili itseksensä. Lopulta mies joutui ottamaan kengät pois, ettei sotke koko autoa. Käskin miehen pitää mun kahvia hetken, kun säädin hieman kameraa, mies ei kuullu tätä ja olin ojentamassa sille kahvia ja ups kuppi tippui ja kahvit lensi/roiskui mun miehen päälle. Paita märkä, mutta ei nyt ihan viittinyt paitaakin ottaa pois, kun kengät oli jo pois jalasta :)
No ei siinä vielä kaikki, mies on allerginen hyttysen pistoksille ja pistoksen kohta tapaa turvota kovaa, jos siis tämä ötökkä pääsee iholle pistämään. Ja tietysti kaikki hyttyset on aina mun miehen kimpussa, mua tosi harvoin pistää hyttynen. Näistä lauseista osaatte varmaan aavistaa jo, mitä kenkä ja paitakohtauksien jälkeen kävi...kyllä mies lähti kuvauspaikalta kenkä kainalos, paita märkänä ja jalka turvonneena. Ehkä jatkossa mä otan sen mun vakkari kuvaajan mukaan, mut toisaalta tälläsiä hömppiä me ollaan miehen kanssa ja meille aina sattuu ja tapahtuu, mutta hyvät naurut saatiin ainakin eilen.
Asussa, trikoinen kynähame yhdistettynä mustan paidan kanssa ja nopeasti katsottuna näyttää kuin päälläni olisi musta mekko.  Vaikka nämä Nike Roshe Run valkoset tennarit on tosi hyvät jalassa, likaaantuu ne paljon helpommin/nopeammin, kuin mun Reebokin valkoiset tennarit ja näitä Niken kenkiä on paljon vaikeampi puhdistaa. Jos siis harkitset valkosien tennareiden ostoa ja olet pelkäät että käy kuten mun miehelle, niin suosittelen ostamaan Reebokin tennarit mielummin.
9 kommenttia:

 1. Kuulostaa niin tutulle, jos pitäisin blogia meille kävis miehen kanssa varmaan just noin. Ollaan kanssa sellanenki tohottaja pari t. Juulia

  VastaaPoista
 2. Niin ihana asu ja hiukset hienosti t. Veera

  VastaaPoista
 3. Hahah :D Näitä keissejä jotka ei tapahtumahetkellä naurata piirun vertaa mutta myöhemmin kyllä senkin edestä.

  Mukavan raikas ja simppeli asu tämä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mies ei ainakaan tapahtumahetkenä juuri nauranut, mutta autossa vasta alkas hymy tuleen huulille :)

   Poista
 4. Heh no olipa reissu ☺ voin vaan kuvitella tilanteen. Kaunis asukokonaisuus

  VastaaPoista
 5. Mistä toi farkkutakki on ostettu?

  VastaaPoista
 6. Ihanat hiukset sulla ja tämä tyyli sopii sulle hyvin oot kyllä nuorekas 35v.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.