19.1.2016

Uudet kuulokkeet ja hyvä hotelli Tampereella


Kuuntelen tosi paljon musiikkia ja käytän aina kuulokkeita. Mun vanhat kuulokkeet alkasivat olemaan jo siinä kuosissa, että oli aika hommata uudet. Kun näin Henkan nettisivuilla nämä valko/kulta kuulokkeet olin heti myyty. Pääsin ostoskoriin asti kunnes sivu näytti että loppuunmyyty dääm niinpä tietysti. No meinasin jo luovuttaa kunnes yks aamu menin taas heidän nettisivuille siinä toivossa, että joku olisi perunut tilauksensa tai niitä olisi tullut lisää. En tiedä kummin oli mutta nyt ei tullut loppuunmyyty ilmoitusta ja mä sain omani jee :)
Oltiin tosiaan vk.loppuna miehen kanssa viettämässä hääpäivää Tampereella ja varattiin hotelli aivan Tampereen keskustasta. Hotelli jossa yövyimme oli Scandic Tampere Station. Anoppi ja appiukko tätä paikkaa suositteli ja ei mikään ihme, sillä hotelli oli tosi kiva ja mikä parhainta hotelli oli aivan Tampereen ydinkeskustassa.
Hotellihuone oli siisti ja palvelu pelasi juuri niin kuin toivoitkin. Aamupala oli todella runsas ja pöydät suorastaan notkui kaikkea ihanaa syötävää :)
Hotellin aula oli sisustettu kivan värikkäästi, meidän huoneessa oli harmaata sekä hitusen vihreää.
Vessassa oli Face Stockholm tuotteita, ne eivät olleet minulle entuudestaan tuttuja mutta tuntuivat hyviltä tuotteilta.
Jos joskus menet Tampereelle ja mietit yöpymispaikkaa, niin tätä hotellia ainakin itse voin lämpimästi suositella.
Tässä joitain kuvia mitä napsin hotellista ja meidän huoneesta.......

 

4 kommenttia:

 1. Oi toi hotelli on kyllä hyvä olen joskus itsekki ollut. Oliko aamupalalla tarjolla mustamakkaraa silloin nimittäin oli ja se oli hyvää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu oli aamupalalla tarjolla myös mustaamakkaraa ja itse tykkään kanssa siitä :)

   Poista
 2. Ihanat kuulokkeet mäkin haluan noi, paljonko maksoi?

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.