9.1.2016

Nopein, edullisin ja helpoin tapa saada pitkät hiukset........


No niin vihdoinkin se hiuspostaus jonka olen luvannut tehdä. Tätä hiuslisäkettä oli vähän vaikea kuvata ja mitään videota en edes viittinyt alkaa väsämään se ois kuitenkin mennyt metsään :)
Tämä "tupeelisäke" on todella helppo ja näppärä laittaa ja voisin jopa sanoa että tämä on helpoin, nopein ja edullisin tapa saada pitkät hiukset. Ei klipsejä, ei liima, ei sinettejä, ei teippejä. Aitoa hiusta tämä ei ole, mutta ainakin itselleni tämä on ihan kelvannut ja olen tätä pitänyt melkein päivittäin. Tätä voi myös hyödyntää kun tekee kampauksia ja jos sulla on jo pitkät hiukset, tätä voi myös käyttää apuna kun haluat paksut ja kuohkeat eli wolume hiukset :)
Hiukset roikkuu narussa tai itselleni tulee tästä vähän mieleen siima :) Koska kyseessä on kihara lisäke, hieman taivutin omia hiuksia ensin. Ei tarvitse mitään tunnin kihartelua, vaan ihan suoritusraudalla taivuttaa hieman hiuslatvoja, ettei latvat ole ihan tikkusuorat. Sen jälkeen laitat/tiputat vaan lisukkeen päälaelle ja peität näkyvät kohdat omilla hiuksillasi. Se oli siinä ja moni on tätä epäröinyt tai epäröinyt sitä pysyykö se päässä. No oma kokemukseni on, että pysyy ja uutena vuotena kun poikien kanssa tanssittiin ja heiluttiin niin tukka pysyi päässä :) Mikä parhainta tämä ei rasita eikä kuluta omia hiuksiasi yhtään ja tämä lisäke tuntuu tosi kevyelle päässä eli et edes tunne sitä hiuksissasi ja koska naru/siima missä hiukset roikkuu on niin haalea sitä ei edes näy eikä huomaa päälaella ellet nyt suurennulasilla  kurkkaa päänpäälle :)  Hiuslisäkkeen ostin Glitteristä ja se maksoi muistaakseni n. 32e

Tästä linkistä pääset kurkkaamaan Youtube videon kyseisestä hiuslisäkkeestä. (Kopio linkki ja liitä)
https://www.youtube.com/watch?v=Fi7EQQzehug 
Onhan ne pitkät hiukset välillä ihan kivaa vaihtelua. Oon niin tuuliviiri välillä haluan pitkät hiukset välillä polkkahiukset jne. Siksi nämä lisukkeen ovat hyvä valinta mulle, koska jos tulee sellanen pitkien hiusten fiilispäivä nakkasen tämän tupeen kehiin ja kun taas polkkahiukset on niin jees annan omien hiusten vaan olla :) Jenkeissähän ne julkutkin leikkii peruukeilla ja käyttää niitä kun ne haluaa vaihtelua lookkiin :)
4 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin.