18.1.2016

Essence + Balmain

 Testissä olisi nämä Balmain hiustuotteet. Isompi pullo on ravitseva ja elvyttävä hoitoaine, joka antaa hiuksiin luonnollisen kiillon ja elastisuuden. Pienempi pullo on argaöljy-seerumi,joka saa hiukset tuntumaan välittömästi sileämmiltä ja terveemmiltä. Tämä siis silottaa ja eheyttää vaurioituneita latvoja ja sitä ei huudella pois.
Tapaan "uittaa" hiukseni hoitoaineessa, tiedän kyllä että pienikin määrä latvoihin riittää, mutta jostain syystä teen toisin :) Tämän vuoksi ainut miinus tässä Balmain hoitoaineessa on se, että pullo on aika pieni.
Kaiken puolin molemmat tuntuivat hyviltä ja mikä parhainta hiuksissani on aivan ihana tuoksu nyt.



Oon hurahtanut näihin Essense meikkeihin ja viime aikoina olenkin ostanut tätä merkkiä paljon. Näissä parin euron meikeissä kohtaa hinta ja laatusuhde hyvin.
Ostin voidemaisen poskipunan joka on itselleni uusi tuttavuus,  sillä tähän asti olen käyttänyt vain aurinkopuuteria. Tätä oli tosi helppo laittaa ja kasvoille/poskipäihin tuli kiva hehku.
Nude huulipuna on ehdoton suosikkini, jota käytän paljon. Tämä parin euron huulipuna oli tosi jees ja sopiva arkikäyttöön.
Itselläni ei ole enää ripsipidennyksiä, joten palaan takaisin näihin irtoripsiin. Tapaan käyttää niitä kun lähden esim ulos tai juhliin. Tässä paketissa on puolikkaat ripset ja ne laitettaan vain silmän ulkoreunaan. Tämä helpottaa todella paljon laittoa, sillä monesti silmän sisäreuna on se haastavin paikka saada ripset pysymään. Näissä ei montaa sekunttia mene kun ne laittaa silmiin ja tälläinen puolisokea, siis piilareiden käyttäjäkin saa ne näppärästi laitettua. Paketissa oli mukana liima ja sillä irtoripset pysyi hyvin silmissä.
Kulmakarvageeli, jolla saat itsepäisemmätkin karvat ojennukseen. Tapaan laittaa tätä ensin kulmakarvoihin ja sen jälkeen laitan kynällä. Silmän sisäreunaan kun laittaa hieman vaaleaa kynää saat silmät säihkyvämmäksi ja näyttämään suuremmilta







8 kommenttia:

  1. Mistä ostit noi Balmanin tuotteet haluan nimittäin kans ne ☺😊

    VastaaPoista
  2. Oliko Balmain hiustuotteissa shampootaki myynnissä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli joo shampootaki myynnissä, itselläni on iso Tigin shampoo pullo ja käytän sen ensin loppuun, siksi ostin vaan hoitoaineen :)

      Poista
  3. Ihanat meikit mistä kaupasta ostit ne?

    VastaaPoista
  4. Oliko Balmain tuotteet kalliita?

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.