3.10.2015

Kauneusvinkit keittiöstä.....







-Hampaiden valkaisuun/puhdistamiseen ruokasoodaa (ripottele hammastahnan päälle soodaa ja pese sillä hampaasi)

- Kookosöljyä kuiviin jalanpohjiin,kuivalle iholle (toimii myös jätettävästä hoitoaineesta ja kosteuttaa kuivia hiustenlatvoja.

- Jääkaapin maito toimii myös kasvojen puhdistukseen kasvomaidon sijaan. Kasta vanulappu maidossa ja hiero sillä kasvosi. Maito raikastaa kasvoja ja maitohappo kuorii hellästi ihoa. Huuhtele tämän jälkeen kasvot vedellä huolellisesti. Rasvaiseen ihoon rasvatonta maitoa ja kuivaan ihoon täysmaitoa.

-Suosi kurkkua, sillä kurkussa on mieletön kyky rauhoittaa ihoa. Voidaan käyttää kasvovetenä puhdistuksen jälkeen esim. Leikkaa kurkkua ja laita ne kylmään veteen, tämän jälkeen kasta vanulappu sinne ja pyyhi kasvot. 

-Banaanista kasvonaamio, murskaa banaanit mössöksi ja levitä se kasvoillesi naamion tapaan. Anna vaikuttaa ainakin 5minuuttia,jotta banaani ehtii imeä kaikki epäpuhtaudet pois kasvoilta. Huuhtele lämpimällä vedellä tämän jälkeen.

-Sokeria ja hunajaa ihon kuorintaan. Sekoita pari lusikkaa sokeria kippoon ja lisää kolme lusikallista hunajaa. (Lisäämällä sokeria saat siitä tehokkaamman ja voit kuoria sillä jalanpohjasi) Tiesitkö muuten,että kainalotki olisi hyvä kuoria välillä. Sillä jatkuva deudorantin käyttö tukkii ihohuokosia ja pelkkä saippuan pesu ei välttämättä auta puhdistamaan ihoa kunnolla. Voit myös käyttää pelkkää hunajaa,kun haluat tehdä pikanaamion kasvoillesi. Muista että ihoa ei saa kuoria liikaa, joten kerta viikkoon riittää.

- Ketsuppia,kun haluat taittaa keltasuutta pois hiuksistasi. Vaikka kuinka inhottavalta ja oudolta tämä kuullostaaki tämä oikeasti toimii ja moni huippumalli käyttää tätä tekniikkaa.  Kaada ketsuppia kuiviin hiuksiin ja anna vaikuttaa kunnolla. Hiukset saattavat tämän jälkeen tuoksua ketsupille :)

- Jotta kuivat huulet saataisiin kuriin ja huulirasva imeytyisi paremmin on huuletkin hyvä kuoria. Jo rikkoutunut iho kannattaa antaa parantua,ennen kuin kuorit huulia. Resepti: Pari lusikkaa sokeria, teelusikka oliiviöljyä, pari teelusikkaa hunajaa.

-Jos silmäsi ovat turvonneet, voit kokeilla laittaa silmiin raaka, kuorittu puolikas peruna. Anna vaikuttaa 10 minuuttia. 

Tässä siis vinkkejä,joiden ainekset löytyvät monesti keittiöstä. Näitä olen itse joskus kokeillut se ei tarkoita että ne välttämättä toimii kaikille :)
 


4 kommenttia:

  1. Tulipa uusia juttuja☺

    VastaaPoista
  2. Mulle tuli tänään sellanen fiilis, että tekee mieli levittää hyvää mieltä ja siksi halusin vaan kommentoida, että sulla on tosi ihana blogi, kirjoitat hyvin ja sulla on tosi oma tyyli, tykkään! :) Lisäksi ehdoton plussa siitä, että tätä kun lukee niin ei mitenkään tuu sellainen olo, että on yritetty "liikaa" panostaa, jos niin voi sanoa, vaan nimenomaan ihanaa että sun jutuista välittyy aitous :) Oletko koskaan tehnyt juttua hiusten kihartamisesta? Jos et, haluaisitko tehdä semmosen tälläisille hieman avuttomimmille ihmisille? Kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsit heräsin tänään vähän väärällä jalalla, eli sunnuntai ei alkanut kovin loistavasti :( Heti kun luin tämän kommentin ei voi muuta sanoa kun vitsit tästä päivästä tule vielä hyvä päivä kiitos sinulle,tämä kommentti siis piristi mun päivän :)

      Poista
    2. Unohdin laittaa,että toki voin tehdä postauksen hiusten kihartamisesta.

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin.