18.10.2015

Oikea tie onneen.....


Mikä vetää ihmisen äärirajoille,puskemaan mahdottomuuksiin ja samaan itsensä jo välillä voimaan pahoin. Pystyykö omaa pahaa oloa pitämään vaan itsellään, vaan alkaako se hiljalleen levitä muihin kuin virus. Koska seinä tulee vastaan ja on aika tajuta pysähtyä,alkaa miettimään missä kohtaa mentiin yli sillakkeen, mikä elämässä on oikeasti tärkeintä ja mihin olet pyrkimässä.
Älä koskaan juokse karkuun pahaa oloasi, älä yritä sivuttaa sitä ja unohtaa, jos näin on päässyt käymään juokse se kiinni, pysähdy ja ala miettiä miten pystyt korjaamaan ja samaan takaisin sen kadotetun itsesi.
Ihminen tekee välillä virheitä ja isojakin sellaisia, ei elämä oleta että kukaan olisi täydellinen. Virheen tehtyä on aika aloittaa korjaustyöt ja yrittää saada paikattua tuhon aiheuttamat reiät. Ne reiät ei välttämättä heti sulkeudu, mutta jos et yritä edes korjata niitä, saattaa ne jäädä kalvamaan sinua loppuelämäksi. Ainoa lääke virheiden korjaamiseen on aika, se on ihme lääke jolla voi parantaa sitkeimmätkin olotilat. PYSÄHDY siis silloin,kun huomaat että olet hyppäämässä tuntemattomaan ja meinaat matkallasi valita reitin, jossa et pysty enään hallitsemaan itseäsi. Hengitä syvään, rauhoitu ja jatka matkaa vasta kun olet varma siitä että kannat mukanasi reppua, joka on varustettu hyvällä mielellä ja positiivisella energialla.

Peace and love Mea <3

7 kommenttia:

 1. Vitsit sä kirjotat hyvin ja tosi puhutteleva kirjotus. Upeaa työtä Mea

  VastaaPoista
 2. Sä oot kyllä ainut muotibloggari, jolla on asukuvien lisäksi tosi puhuttelevia kirjotuksia ja ajatuksia herättäviä. Mä luin tämän kirjotuksen pariinkin kertaan ja käskin perheen muidenkin jäsenten tulla lukemaan. Nimimerkillä elämässä virheitä tehnyt ☺

  VastaaPoista
 3. Koskettava kirjotus jonka kannattaa lukea ja kuvat jälleen aivan upeita selkeitä ilman mitään krumeluuksia upeeta Mea..

  VastaaPoista
 4. Kaunista <3 valintoja on elämä täynnä. Aina ei valitse oikein mutta jos huomaa valinneensa väärin niin se on kasvattava kokemus joka kantaa taas sinua koneempana ihmisenä tulevaan. Jaksamista päätöksiin.

  VastaaPoista
 5. Ihanat kuvat! Tosi hyvä kuvauspaikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sannis <3 Vähä vaihtelua ettei ihan kaikki kuvat olisi kirkolta :)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin.