15.10.2015

Grey mood - Kirppislöytö

Nyt kannattaa kyllä käydä kirppiksillä, varsinkin jos etsii syksy/talvitakkia itselleen,sillä näyttäisi siltä että ihmiset laittavat juuri nyt myyntiin paljon takkeja. Itsehän ostin viime talvenakin melkein kaikki takkini kirppikseltä ja tein todella monta takkilöytöä. Parisen viikkoa sitten löysin mokkatakin ja nyt löysin kirppikseltä kuvien harmaan biker tyylisen takin, takki maksoi 8e. Takki on juuri sen värinen harmaa, josta itse pidän paljon.
Koska harmaa on niin ihana väri, päätin sitten vetää överiksi ja melkein koko asu koostuu vain tästä väristä. Valkoinen väri tekee asusta hieman fressimmän ja tasapainottaa harmaata sävyä.


11 kommenttia:

 1. Siis tosi hyvä löytö. Mä taidanki lähtee huomenna kirppis kierrokselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käydä,koskaan ei tiedä mitä löytöjä tekee :)

   Poista
 2. Mä haluan ton takin upea ja kuten sanoit tosi hyvän harmaa. Oot tosi nätti ja sulla on ihana tyyli.

  VastaaPoista
 3. Mulla on toi sama takki mutta sun päälle se näyttää paremmalta.Minkä kokoinen sun takki on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takki on 34 koon. Kun näin takin henkarilla ensin olin että joo en millään mene tohon kokoon,mutta taisi olla reilumpaa mallia sillä mahduin siihen eikä kinnaa mistään :)

   Poista
  2. Eli kokolappuja ei kannata niin orjallisesti tuijottaa :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitoksia, ei uskalla kyllä oikein enään niin tilailla mistään, koska selvästikkään kokolappuihin ei voi luottaa.Niin kuin tässäkin tapauksessa jos olisin uskonut takin kokolappuun olisi takki jäänyt henkarille roikkumaan,mutta ajattelin että no ei se maksa mitään jos edes sovitan takkia, jos ei mahdu niin ei mahdu,mutta onneksi mahtu sillä nyt olen uuden takin onnellinen omistaja :)

   Poista
 5. Mä tykkään sun tyylistä. Sä näytät sen että edullisestikki kun pukeutuu voi näyttää näin hyvälle. Ei tarvita Pradaa ja Vuittoneita vaan muoti on se mitä sä ostat, tyyli mitä sä teet sen kanssa. Upea Mea t.Kaisa

  VastaaPoista
 6. Vau mikä takki! Mulla itsellä on samanmallinen takki mutta mokkasena. Ja sen myös ostin kirppikseltä. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.