4.1.2015

Long scarf
// Lumi tulee, lumi sulaa, on tämä aikamoista jojoilua ja sen huomaa, kun ei tiedä mitä pukea päälle.Onko kylmä,tarkeneeko ohuemmalla takilla,mitkä kengät. Kaikesta huolimatta tänään asusteeksi valitsin Gina Tricotin alesta ostetun kaulahuivin,jonka annoin tarkoituksella vähän roikkua kaulassa. Huivi on ihanan pitkä,joten se sopii juuri sellaiseksi roikotus huiviksi,miksi sen alunperin ostohetkellä suunnittelinkin. Eli ei pahemmin tarvitse asetella huivia kaulaan,vaan kaulan ympäri kiedotaan kerran ja valmis :)
Niin ja farkuista sen verran,että taas joku antoi sakset tälle rouvalle käteen. Nimittäin aamulla ennen anopille lähtöä,napsasin polvista palat pois ja vähän raastimella kulutin reikien reunapintaa :) Farkut tuntui jotenki niin tylsälle, niin oli pakko tehdä niille jotain ja mähän tykkään rikkinäisistä farkuista :)

Kesällä jo innostuin Janina F malliston kenkiin ja nyt alesta löysin nämä mokkaiset kengät. Kengissä on tarkoituksella jo valmiiksi kulutettua pintaa I like :)

Blogi sai myös tänään uuden logon/bannerin.Olen jo pitkään miettinyt, että pitäisi vaihtaa vanha pois ja saada uutta tilalle,joten vihdoinkin sain tämän aikaiseksi :)


1 kommentti:

Kiitos kun jätit kommentin.