8.1.2015

OOTD ja hiuksista -5cm Takki KappAhl
Laukku Lindex
Farkut H&M

// Mukavaa torstaita kaikille. Tämä arkeen paluu alkoi meidän perheessä sillä,että tänään nukuttiin pommiin. Kun on lomalla tottunut valvomaan niin myöhään on nyt vaikea mennä aikaisin nukkumaan. Olen muutenkin sellainen yökukkuja ja en ollenkaan aamuvirkku :)

No kaiken hässäkän jälkeen,kävin tänään töiden jälkeen kampaajalla. Tyvi laitettiin piiloon ja pituudesta otettiin 5cm pois. Tietysti kun on pitkät hiukset ei se muille tunnu että 5 cm ois paljon tai muut ei välttämättä huomaa eroa,mutta kyllä se hiusten kantajalle tuntuu paljolle,vaikkakin on ihana saada huonokuntoiset ja kuivat latvat pois. Vielä en maltanut leikata polkkaa,mutta se päivä kyllä tulee vielä :)
 Lopuksi tehtiin tehohoitokäsittely mun latvoille,joita on tässä pienessä ajassa vaalennettu niin paljon,että latvat jo huutivat hoitoa :)
Teen kyllä kotonakin tehohoitoja ja yritän muutenkin pitää niistä jotenkin huolta. Tietysti välillä vähän laiskemmin ja taas toisinaan tosi aktiivisesti.
Myös pesen syväpuhdistavalla välillä,että saan kaikki muotoilutuotteet ym pois,kun käytän lakkaa päivittäin.

Asusta sen verran,että aurinkolasit löysin SPR:n kirppikseltä 2e:lla ja kun olen aurinkolasien suurkuluttaja oli tämä mukava/edullinen löytö.
Asussa perus musta neule,ylipolvensaappaat ja kamelin värinen takki,aika toimiva kombo eikö :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin.