15.1.2015

Adidas - STAN SMITH


// Päädyin lopulta tilaamaan nämä kauan halutut valkoiset Adidaksen tennarit. Puntaroin ensin Niken ja Adidas tennareiden välillä,mutta nämä veti enempi puoleensa. Vaihtelunki vuoksi päädyin Adidakseen,vaikka Nike fani olenkin,mutta omistan jo monet Niken tennarit. Kissojen ja koirien kanssa näitä kyllä etsin,kun tuntui että ne olivat joka paikasta loppu. Sattumalta katoin Zalandon lasten puolelta pojille kenkiä ja siellä törmäsin näihin. Siis nämä kengät ostin, kyllä lasten puolelta :) Kokoja oli ihan 40 asti ja sekin plussaa, että lasten puolella nämä oli n.30€ halvemmat kuin aikuisten puolella. Pelkäsin ensin,että onko nämä pientä vai suurta mallia/kokoa. Päädyin lopulta tilaamaan 38 2/3 ja ne oli just passelit. (Normaalisti käytän 38-39 kenkiä)
Kannattaa siis toisella silmällä välillä kurkata niitä lasten kenkiäkin :)

Ei nämä ihan talvikenkä kriteerejä täytä,mutta olihan niitä nyt pakko koekäyttää :)

Jos innostui tennareista,löydät ne täältä

6 kommenttia:

 1. Inspiroiva päivän asu -postaus! Kiinnostaisi tietää, että mistä ja minkä merkkinen tuo kaunis laukkusi on? Kiitos etukäteen vastauksesta!

  VastaaPoista
 2. Moikka! Laukku on Gina Tricotin oma,mutta itse ostin sen Huuto.netistä käytettynä :)

  VastaaPoista
 3. Täydellinen asu ja tosi hienot kuvat.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kiitos.Talvi tekee kyllä hieman haastetta kuvien ottamiseen,mutta kevättä kohden mennään,niin kyllä se tästä :)

  VastaaPoista
 5. Moikka:) mitäköhän kokoa tuo sinun takkisi on?

  VastaaPoista
 6. Moikka! Kun ostin takin puntaroin hetken otanko S vai M koon.Tulin lopulta siihen päätökseen,että tämän mallinen takki kuuluu olla hieman löysempi päällä,joten päädyin M kokoon :) Takissa on vyö,joten jos kyllästyn ns.löysempään versioon,pystyn vyön avulla sitä säätelemään :)
  Tässä linkki takkiin http://www.kappahl.com/fi-FI/kappahl/woman/alla-damplagg/718510/

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.