17.2.2015

Suorat housut+tennaritHousut H&M/Tennarit Nike Air Force/Huivi Vero Moda

Housut löydät täältä

//Kyllä nyt pitää todeta,että lopu jo tämä talvi. Itsellä alkaa olemaan jo niin hinku päästä talvivaatteista/talvesta eroon.Jos ei tämä jojoileva ilma ala hiljalleen olemaan tässä,mä taidan vajota ns.talvikoomaan ja vajoan talviunille karhujen tapaan :) Itseä nimittäin väsyttää koko ajan ja jos pystyisin niin voisin nukkua koko ajan. Välillä taas olotila on päinvastainen eli en saa millään nukutuksi, vaan valvon yöt.Mieli on siis yhtä vaihteleva, kuin ilmakin huh plääh :) Kylmä,jäässä,ei kylmä,loskaa,lunta,vettä....... ota ja tiedä :) Lapsetkin meillä toivoo,että kevät tulisi,lumi sulaisi pois ja olisi lämpöisempää. Vielä pitäisi hetki jaksaa,eli kaippa tässä pitää alkaa hörppimään jotain vitamiinipommi juomia,että olotila parantuisi :)
No kaikesta huolimatta tässä olisi eilisen päivän asu. Harmaat suorat housut päätin yhdistää valkoisten Nike tennareiden kanssa eli vähän normaalista poikkeavaa.


1 kommentti:

  1. Voi että täälä aivan sama olotila. Itsekkin nukkuisin koko ajan ja epäilen että nämä ilmat sen tekevät. PS.Tosi ihana asu jälleen kerran :)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.