22.2.2015

Hoidetut ja kiiltävät hiukset

// En edes muista, koska viimeksi olisin tehnyt postauksen hiuksista ja niiden hoidosta,joten nyt vaihtelun vuoksi tulee sellainen postaus. Olette kyselleet mitä tuotteita käytän,kun hiukseni kiiltää niin ihanasti ja näyttävät hyvä kuntoisilta,jopa kovien vaalennuksien jälkeen.Hiuksissani on ombre värjäys, eli tumma tyvi ja vaaleat latvat.Latvojani on siis jouduttu vaalentamaan aika paljon tässä vuosien varrella,joten ne tarvitsevat hyvää hoitoa ja huolenpitoa näyttääkseen eloisilta.
Kokeiltu on ties minkälaista purnukkaa ja tuotetta,mutta parhaimmaksi olen todennut ja omille hiuksilleni sopivaksi, nämä Wellan SP System Professionalin LUXEOIL tuotteet.

Käytän siis näitä kahta tuotetta.....

Todellista luksusta tehohoidon muodossa tuo hiuksiin tämä LUXEOIL KERATIN RESTORE MASK. Koostumus on aika samanlainen kuin kasvovoiteissa. Se suojaa ja korjaa hiuskuitujen rakennetta, sekä tekee hiukset pehmeiksi ja kiiltäviksi. Itse käytän tätä n. 1-2 kertaa viikossa,en siis joka pesussa.

Käyttö: Levitä tasaisesti vastapestyihin ja pyyhekuiviin hiuksiin. Anna vaikuttaa 5–-10 minuuttia. Huuhtele huolella. Tehoa voi vahvistaa lämpökäsittelyllä.


Kun olen pessyt hiukset,käytän latvoihin LUXEOIL ELIXIRIÄ (lasinen pullo). Se on rakennepaikkaava,jälleenrakentava ja myös hoitava öljy. Se antaa kiillon hiuksiin ja ihanan pehmeyden. Mikä parasta kaiken näiden lisäksi,varsinkin jos olet suoristusrautojen käyttäjä. Se nimittäin sisältää myös lämpösuojan suoristusraudan alle. Itse pidän myös näiden tuotteiden tuoksuista.Tämä tuote ei tee kuitenkaan hiuksia ns.lättäniksi ja liian rasvaisen näköiseksi,ainakaan omia hiuksiani :)

Käyttö: Käytä joko märkiin tai kuiviin hiuksiin.Itse käytän välillä sekä että,laitan ensin kosteisiin hiuksiin ja lopuksi vielä kun olen suoristanut hiukset. Näin saat karheista hiuksista pörröisyyden pois.Ohjeissa lukee,että pumppaa 1-2 annosta ja levitä kaikkialle hiuksiin. Itselläni on paksut ja karheat hiukset,joten itse käytän n.5-7 pumppausta :) Jos sinulla on ohuet ja hennot hiukset, en suosittele ihan noin montaa pumppausta,mitä itse käytän.Tätä tuotetta käytän ihan päivittäin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin.