2.2.2015

Muoti - ja tyylipäivä// Tänään ollaan taas yhtä kokemusta rikkaampana. Kävin nimittäin tänään Vaasan ammattiopistossa pitämässä luennon/esityksen kevään ja kesän 2015 muodista ja muotibloggaamisesta. Tosi kiva päivä takana ja iso kiitos kutsusta/pyynnöstä. Laitan myös teille tänne blogiin pian vähän tulevasta muodista. Vähän esimakua tulee,kun katsoo tarkkaan mun tämän päivän asukuvaa. Eli kultaiset tatuoinnit ovat kesän kova hitti. Varsinkin ruskettuneella iholla ne tosi kivan näköiset ja ihanan korumaiset. Itse ostin nämä tatskat Suvikirppikseltä. Myös hapsuja alkaa näkemään eli vähän hippimäistä tyyliä. Ylipolvensaappaat jatkaa muodissa vieläkin ja hyvä niin :) Myös Choker kaulakorut tulevat. Itsekäytän nimeä kuristava kaulapanta :)

Luennon jälkeen kävin myös kirpparilla ylläri ja tein sieltä kivan löydön, siitä lisää myöhemmin. Tiedoksi teille en ole unohtanut musta/valko/harmaa-asu haastetta se tulee kyllä vielä :)5 kommenttia:

 1. Kiitos tästä meidän päivään osallistumisesta:) Mukavaa kevättä sinulle!

  VastaaPoista
 2. Oli mukava nähdä kirjoittaja blogin takaa :)

  VastaaPoista
 3. -Noita tatskoja pitää saada ja kokeilla kivan näköistä...ps:kevät muotia ootellaan..

  VastaaPoista
 4. Voi että olisi ollut kiva olla kuuntelemassa sun neuvoja tyyleistä jne. Sulla nimittäin on niin ihana tyyli ja hyvä maku :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.