3.8.2014

Ikä on vain numero????Omasta tyylistä ei pidä luopua, vaikka ikää tuleekin lisää.

Vai pitääkö omasta tyylistä luopua vain sen takia kun mittariin tulee lisää numeroita??
 

Muualla maailmassa on ihan normaalia, että yli 30v naiset panostavat ulkonäköönsä ja tyyliinsä, mutta suomessa on joku outo tapa/tyyli, että kun täytät viimeistään 35, niin tukka pitää leikata, näyttävät vaatteet vaihtaa verkkapukuun ja korkeat korot mataliin läpsyttimiin. Tai kun saat lapsia niin sen jälkeen pitää alkaa pukeutumaan mammatyylisesti.
 Minusta oma tyyli ei kuulu vain nuorille, ihan hyvin vanhemmatkin ihmiset tai lapsen saaneet voivat panostaa ulkonäköönsä ja pitää oman tyylinsä.
Pienissä paikkakunnissa pelätään pukeutua omalla tyylillä,kun mietitään liikaa mitä muut ajattelee.
 Pelko siitä mitä muut ajattelee, saa monesti ihmiset jättämään kaapin pohjalle ne vaatteet, joita oikeasti haluaisi pitää. 
 
Osalle ikä on vaan numero toisille se on taakka. 
Ne kenelle se on taakka eivät ymmärrä niitä joille se on vaan numero.
Pitääkö meidän kaikkien mahtua samaan muottiin, entäs ne jotka eivät mahdu sinne muottiin ovat he heti outoja,ihmeellisiä,kummallisia??
  
Arvosteleeko suomalaiset ihmiset liikaa toisiaan pelkän ulkonäön perusteella?
Ulkonäkö on pieni osa sitä mitä me oikeasti olemme. Se on vaan kuori joka näkyy ulospäin. Kaiken sen kuoren sisällä on se mitä me oikeasti olemme. 

   Olemalla oma itsesi, pitämällä oma tyylisi ja kantamalla kroppasi ylpeästi olet sitten minkä näköinen tai kokoinen tahansa on se joka sinusta huokuu ulospäin.  Muiden mielipiteistä ei pidä välittää, koska meitä mahtuu junaan monenlaista tallaajaa, mutta mielestäni kaikilla pitää olla oikeus pukeutua omalla tyylillä/oikeus olla oma itsensä.
 Kuvat:Pinterest

2 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin.