14.8.2014

Henkka & Maukka tyttöOstan aika paljon vaatteita,mutta ostan ne monesti alennusmyynneistä ja kirpputoreilta tai muuten vaan suht.edullisesti.
En malta maksaa isoja summia vaatteista esim.paidoista,housuista pelkän merkin takia, vaikka ne kuinka olisivat kestävämpiä kuin muut vaatteet. Olen sen verran impulsiivinen ihminen ja makuni muuttuu useasti,joten eihän lompakkokaan kestäisi sellaista rumbaa :)
Olen niin Henkka & Maukka tyttö ja kova tuunaamaan vaatteita :)  Määrätyistä laukuista tai kengistä voin maksaa vähän enemmän,mutta niitäkin ostan harvoin.

Olen monesti puhunut siitä, että edullisestikkin voi olla muodikas/tyylikäs.
Keräsin H&M alepuolelta asukokonaisuuden edullisesti ja omaa tyyliäni ajatellen.
Laukku on oikeasti iso lompakko,mutta ihan hyvin sitä voi pitää laukkuna.

Leikin ajatuksella, että saan käyttää apunani vaan H&M alepuolta ja minun pitää saada koko asukokonaisuus kerättyä mahdollisemman halvalla. Tästäkin kokonaisuudesta voisi hätätapauksessa vielä tinkiä sen verran, että poistaa laukun. 

Yritin miettiä sitä,että saisin asun, jossa on sellaisia vaatteita joita pystyisi jatkossakin hyödyntämään moneen muuhunkin asuun. Tämä asukokonaisuus on niin basic värinen,että jatkossakin näitä pystyy yhdistämään vaikka minkä kanssa :)

Ajattelin sellaista haastetta laittaa itselleni,että seuraavat pari päivää keräisin kaapistani sellaisia asukokonaisuuksia,jossa vaatteet on ostettu joko kirpputorilta tai alennusmyynneistä.

PS.Olen huomannut, että H&M päivittää sivunsa yleensä yöllä ja aamulla on tullut lisää tuotteita. Joten jos jokin tuote jäi harmittamaan kun oli loppu ja kovaa haluat sen niin kannattaa olla haukkana aamuisin :)


H&M

Jakku 17e
Farkut 15e
Lompakko/laukku 4e
Paita 3e
Tennarit 12e

2 kommenttia:

  1. Ihana asukokonaisuus ja on edullinen kun saa noin monta vaatekappaletta tolla hintaa.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.