10.2.2018

Valentine´s day




Me otettiin varaslähtö ystävänpäivään ja vk.loppu ollaan vietetty ihanissa merkeissä. Herkullista aamupalaa vuoteeseen, lauantaiaamu muutenkin otettiin rennosti. Illalla kävin parhaan ystäväni kanssa syömässä kaupungilla, sekä leffas. Fifty Shades Freed leffa käytiin katsomassa ja ylläri jos leffateatteri oli täynnä naisia, toki nyt oli enempi miehiä kun viimeksi kakkos osassa. 

Alotettiin ystävän kanssa ilta Mojito drinksuilla nam, ihanan raikas ja fressi juoma, varsinkin jos se osaa oikein tehdä. Syötiin hyvin, mutta skipattiin jälkkäri ja haettiin leffaa varten kaupasta kasa irttareita. 

Leffa oli ihan jees, mä tykkäsin ehkä enemmän siitä Fifty Shades Darker osasta. Sen enempää en viitsi leffasta kertoa, jos teistä joku haluaa leffan vielä nähdä, katsomis arvoinen toki, jos ei muuten niin mies näyttelijän takia heh :)


Oon tyhjänny ison kasan vaatteitani kaapista ja ne odottaa nyt kirppikselle vientiä. Pistin niin raakalla kädellä pois, että en oo hetkeen näin armoton ollut, toisaalta ihan puhdistavaa.  Huomenna varaamaan pöytää ja toivon mukaan ei ole hirveä jono, että saisin kirppiskamat ennen hiihtolomaa pois jaloista.





5 kommenttia:

  1. Upea tuo ekan kuvan vaate! Mikä se oikein on ja mistä? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Se on samettinen kietaisumekko, jonka ostin reilu viikko sitten Lindexin alesta 20€:lla. Näyttää ehkä hitusen aamutakille heh :)

      Poista
    2. Niiin hieno! Mietin, että saattais olla myös aamutakki, mutta sun lookista päättelin, että saattaa olla mekkokin :) Kiitos!

      Poista
  2. Saako udella minne kirpparille olet pöytää varaamassa? 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toki saa udella :) Tänään kävin varaamassa pöydän Combosta ja myynti alkaa tiistaina eli 13.2 ja viikon verran myyn tavaroita.

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin.