12.7.2017

Vyölaukku, ITSEilkimys 3 leffa jne....






 Käytiin katsomassa ItseIlkimys 3 leffateatteris ja kyllä taas huomas, kuinka monet lastenelokuvat on hauskempia kuin aikuisten komediat, nauraa sai siis taas paljon. Kivaa, että leffoja pyörii nykyään jo keskellä päivää, eikä tarvi odottaa iltaan asti että pääsee leffaa kattomaan.

Monesti tytöt lainailee/kokeilee äitin vaatteita, noh mun poika päätti käydä katsastamassa äitin kaappia ja nappas mun Ray Ban lasit päähän ja Wellingtonin kellon :)
Mikäs siinä, en oo ite pitäny niitä pitkään aikaan, joten hyvä jos ne kelpaa ja joku edes niitä käyttää. Onhan ne unisex mallia, joten sopii niin miehille kuin naisille.






 Moni on kyselly, kun Instassa on nähny näitä mun smoothiekulho kuvia, että mikä toi ruskeatahna on tossa päällä  ja se on maapähkinävoita :) 

Ai että nyt oli taas mun lemppari teema Lidl:ssä viime viikolla ja se on American. Niiden pirtelöt ja pannukakut on meidän perheen suurta herkkua nam. Aasia teemassa taas ne kookosjätskit on niin parasta.

 Vyölaukut ovat tulleet takaisin mun elämään ja voi pojjat tätä tyyliä se mun mies vasta kauhisteleeki heh. Mulla on Michael Korsin olkalaukku, josta saa hihnan/remmin irti. Päätin siis tehdä pikatuunauksen ja otin hihnan irti, laitoin perus mustan vyön vyörätölle MK laukun kera ja tsadaa tuunattu vyölaukku oli valmis. Voiko kätevämpää laukkua olla, mikään ei paina olalla, lompakko pysyy turvallisesti sun vartioinnissa (jos miettii varkaita) ja kädet on vapaana I like :)

 Samaan hengenvetoon tein myös yks aamu pitkät shortit mulle ja pätkäsin vanhoista farkuista lahkeista palat pois ja raastimella vähä kulutin pintaa.


8 kommenttia:

  1. Hei, mekin pojan kanssa ollaan menossa sunnuntaina kyseistä elokuvaa katsomaan. Innolla odotan, kehuja on saanut. Ja sitten tuleekin pian Salama-elokuva! Se pitää nähdä heti :) Teetkö postauksen smoothiekulhon kokoamisesta? olisi kiva saada ohjeet.t. Taina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Oli kyllä hyvä elokuva ja meillä molemmat pojat tykkäs :) Voisin muuten tehdäkki joku päivä ohjeen kokoamisesta, kiitos vinkistä. Kylläkin mä en oikeen noita videoitten tekemisiä hallitse, mutta kuvien kera voisin tehdä. Mukavaa elokuvapäivää teille <3

      Poista
  2. juma sulla on cool poika

    VastaaPoista
  3. Vähäkö söpö poika sulla.

    VastaaPoista
  4. Hei!

    Jotenkin ihana tuo "vyölaukut ovat tulleet takaisin mun elämään" -lause. Itse tuunatuissa on aina sitä jotain. Muutenkin mielestäni vyölaukkusi kivoja. Luin uudemmankin tekstisi ja tykkään kanssa omassa vyölaukussa olevasta timanttikuviosta. Erottaa sen ihan pelkästä mustasta.

    Se laukku jo niin vanha, että piti yksi vetoketjukin uusia, mutta tykkään. Vintagea.
    Kun kaikki mustaa, nyt vähän tykännyt yhdestä valkoisesta vyölaukusta. Voisi välillä pitää. Ehkäpä päädyn hankkimaan.

    Kiva blogi, niin teki mieli vähän kirjoittaa kommenttia. Hyvää kesää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka ja kiitos kommentista :) Valkonen vyölaukku kuulostaa fressille ja kivaa vaihtelua perus mustaan. Vintaget on kyllä tosi ihania ja kirppiksiltä yritän aina sellasia etsiä. Mukavaa kesää myös sinne.

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin.