20.7.2017

Karvasläbärit

Vaikka sää on kuin syksyllä ja päätin, että enää en kesäjuttuja osta, oli silti nämä mustat pörrösandaalit pakko saada. Tämän tyyliset släbärit on niin mukavat jalassa ja helppo vaan laittaa jalkaan ja hintakin oli lompakkoystävällinen, niin eikö siinä ole jo tarpeeksi syitä ostaa ne heh.
Oon myös nähny joidenki tuunaavan itse tämän tyyliset sandaalit, mutta itse mietin että nämä maksoi n. 18€ niin ala nyt ostamaan ensin tarvikkeet, siihen päälle vielä itse sandaalit niin kyllä se homma ainakin tuplasti kalliimmaksi tulee. (jos ei siis alunperin omista jo perus rantasandaaleja)

Sandaalit yhdistin farkkujen ja bleiserin kaveriksi ja kun muita koruja en laittanut, ajattelin että jotain bling blingiä kokonaisuus kuitenkin tarvitsee, joten päädyin isojen korviksien puoleen.


Vaikka kuinka oon tosi paljon tykänny ja pitäny kuvien t-paitaa, oon pettyny sen ohueen ja heikkoon materiaaliin, varsinkin kun miettii että paidalla oli ihan kivasti hintaa. Meinasin aluksi, että otan toisellakin printillä tämän paidan, mutta saa kyllä jäädä tähän yhteen. En malta enää maksaa n.60€ paidasta, joka on höttöstä materiaalia, olisin myös kaivannu että paita olis ollut hieman pidempi. Vois kuvitella, että tuon hintainen paita olis laadukasta materiaalia, mutta ei, Henkanki paitojen materiaalit voittaa tämän kisan. Paita ei oo onneksi pesussa mennyt miksikään, vaikka aluksi pelkäsin että saa nähdä mikä napapaita koneesta tulee pesun jälkeen. Tapaan laittaa koneeseen mukaan pesulapun/liinan, joka kerää itseensä liat ja värit, niin punainen väri paidassa ei ole värjänny paitaa ikävästi ja paidan värit on pysynyt hyvinä, huh onneksi.

 Noi liinat on kyllä tosi käteviä ja niiden ansiosta ei tarvi pelätä, jos vahingossa värillinen vaate on mennyt valkoisten mukana koneeseen.
Kyllä taas huomas, kuin laiskat silmät mulla on, tai enempikin kuinka valoherkät, sillä otin lasit pois päästä välillä ja kokeiltiin ottaa kuvia niin. Ei siitä meinannu tulla mitään ja mieskin sanoi että sulla on silmät kiinni joka kuvassa :) Tässä siis vastaus siihen, jos ihmettelette kun kuvissa mulla on aina lasit päässä. Pääsen paljon helpommalla kun pidän laseja, sillä ei meillä koko päivää ole aikaa kuvia ottaa ja jos en pidä laseja, näytän kun olisin ympäri päissäni  :)
Toki tykkään myös pitää aurinkolaseja ja onhan ne osa kokonaisuutta ja joskus kruunaan tyylin.
Varsinki, jos on päivä että et jaksa meikata yhtään, niin kyllä aurinkolasit tekee ison eron kokonaisuuteen.

(Kun otettiin kuvia tuuli välillä niin kovaa, että aluksi mulla oli pelkkä ponnari, mutta alkas ärsyttämään kun hiukset lensi kasvoilla koko ajan, niin heitin irtokarvat kiinni nutturalle.)
Sandaalit H&M
Farkut Topshop
Paita Boozt
Bleiseri H&M
Korvikset H&M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin.