8.6.2017

Paitamekko & hattu


 Niin ihanan lämmin oli tänään ja siksi päätettiinki poikien kanssa lähtee kesän ekalle picnikreissulle. (kuvia löytyy Instasta)

Siniset paitapusero tyyliset yläosat ja aika kovassa suosiossa nyt ja itsekki tykkään niistä, siksi oliki hyvä etten ollu heittäny mun viime vuotista ostosta eli kuvien paitamekkoa pois.

 Kun kuvien mekon ostin viime vuonna alesta, pakko myöntää että se ei ollu ihan heti love at first sight. Kesti siis vuoden mun innostua oikeen kunnolla tästä. Joihinkin vaatteisiin/tyyliin mulla kestää tovi lämmetä. Yleensä ne vaatteet joista en ihan heti innostu kympillä, tulee niistä mun vaatekaapin favoritet.
 Kovasti on perään kyselty hattutyyliä, koska blogin alkuvaiheessa pidin niitä todella paljon. Jotenki niiden käyttö on jäänyt vähäiselle ja tuntuu ettei mikään hattu sovi mulle vaikka kuinka päin niitä päässä pyörittelisin. 

Kesä ja hatut on kyllä  sopiva yhdistelmä, joten enköhän mä taas niistä ala hiljalleen innostumaan ja nyt onkin havitteleilla oljen värinen hattu, joten pakko kai se on ottaa suunta kohti H&M miestenpuolta, koska sieltä löytyy meille isopäisille sopivat asusteet.


 Vk.loppu menee mökillä, jonka sisarusten kanssa vuokrattiin ja sielä vietetään/juhlitaan meidän isän 70v juhlia.

8 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin.