5.6.2017

Meikinkiinnitysneste & paras hoito kuiviin jalanpohjiinMun ehdottomasti top 2 tuotetta, joista oon joskus täälä blogissakin kirjoittanu ja jotka ovat jääneet mun toistuvaan/jatkuvaan käyttöön.

Mä kärsin nykyään todella halkeilevista ja kuivista kantapäistä, vaivasta josta ei nuorempana ollu tietoakaan. Välillä kävelykin sattuu, kun kantapäät on täynnä viiltoja/halkeamia. Kaiken maailman rasvoja oon kokeillu ja jalkakylpyjä tehny, mutta mikään niistä ei vedä vertoja tällä jalkarasvalle/vahalle.  Kesä ja tietysti paljaat jalat ovat isossa roolissa, joten ketä nyt ei haluaisi jalkojen näyttävän ja tuntuvan kesäisen kauniilta. 


Levitän tätä vahaa jalanpohjiin yöksi (joskus laitan myös varrettomat puuvillasukat jalkaan) ei tätä voi kyllä liikaa hehkuttaa, sillä ihan perfect tuote, joka tekee ja saa jalanpohjat heräämään taas henkiin.
Purkki ei nyt ihan mikään parin euron tuote ole (tais maksaa reilu 10€) mutta todella jokaisen euron arvoinen. Ostin omani Tokmannista.

Toinen tuote, mistä ei silloin kun tänne blogiin siitä aikoinaan kirjoitin tiedetty vielä kovinkaan paljoa. Puhun siis meikin kiinnitysnesteestä. Kun aikoinaan ostin omani sitä ei kovinkaan monelta merkiltä vielä löytyny, mutta nykään tätä tuotetta alkaa olemaan todella monilla. Suikutan valmiin meikin päälle nestettä ja meikki todella pysyy koko päivän fressinä, eikä mun kasvot kiillä ikävästi loppupäivästä.
5 kommenttia:

 1. Oi kiitos vinkeistä. T.Felicia

  VastaaPoista
 2. Tämä vaha jalkoihin vinkki tuli niin tarpeeseen.

  VastaaPoista
 3. Vitsit toi kiinnitysneste ois varmaan hyvä mulle kun häät tiedossa. T.Miia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti hyvä laittaa häämeikin päälle, niin pysyy meikki paremmin/kauemmin hyvänä.

   Poista
 4. Kävin ostaas ton jalkavahan kun suosittelit oli kyllä hyvää.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.