20.6.2017

Täydellinen kesämekko
 Vihdoinki löytyi valkoinen paitamekko ja kyllä pojjat sellasta onki tässä etsitty. Oon joutunu kuukauden aikana todella monen tilauksen palauttamaan, koska joko mekko on ollu liian lyhyt kuten tuntuu että kaikki mekot on nykyään ja mä tykkään eniten ylipolven pituudesta. Myös H&M tilaamani kietaisumallinen paitamekko oli niin pieni, että se kietaisu kyllä vaan tyyliin puoli vartaloa, vaikka otin yhden koon isomman mitä normaalisti pidän.


 Myös yksi iso "vika" tapaa näissä valkoisissa vaatteissa olemaan, nimittäin niistä tuppaa näkymään pahasti läpi. Onneksi tämä mekko oli suht. paksua matskua ja kun laittaa nude väriset alusvaatteet ei läpi näy.


Pikkasen kyllä jouduin mekkoa "virittelemään" nimittäin sivuissa oli todella pitkät halkiot ja ehkä hitusen liian pitkät mulle. Halkiot osui tyyliin peppuun asti ja ihan niin pitkillä halkioilla en kyllä pitkin katuja kävele :)  Ompelin käsin halkioita pikkasen lyhyemmäksi. Takana ja edessä on kuminauha yksityiskohta, mua ahdisti edessä oleva kuminauha joten napsasin sen poikki ja näin mekko tuntui mukavammalle päällä.

 Mut hei tarkkasilmäiset, mulla ei oo takkia päälle jei :) Osasin lähteä siis kotiovesta ja jättää nahkarotsin kotia (autoon) Kokeilin kyllä nahkatakin kera tätä asua, mutta mies sanoi että tulee liikaa mieleen lääkärintakki jos peitän olkapäiden yksityiskohdat., joten kerranki kuuntelin miestä ja lähdin pelkällä mekolla.


 Tuli kuvien Ray Ban laseista mieleen, ootteko ikinä ajatellu mistä lasien nimi on peräisin. Luin Iltasanomista, että nimellä on varsin looginen selitys. Englanniksi säde on ray ja kieltäminen/estäminen ban, eli sädekielto daa no eipä oo tullu mieleen että näiki yksinkertainen selitys tälle löytyy.


Ilmastointi ollu ny joka päivä autossa päällä, makkarissa pörrää tuuletin ja lopputulos, mulla niska kipee, nenä tukos ja kurkku kipee. Viime yönä en saanu yhtään nukuttua, joten tänään pakko mennä aikasin nukkumaan jos se olotilakin siitä parantuisi.

 Mekko Zalando
 Laukku Valentino
Kengät Zalando (Tuunatut kengät)
Aurinkolasit Ray Ban

4 kommenttia:

  1. Oi oot löytäny kyllä hienon mekon. Haluan kans ton 😉

    VastaaPoista
  2. No eipä oo tullu mullekkaan mieleen sanasta Ray Ban et tarkoittaa tota 😀

    VastaaPoista
  3. Mä niin tykkään sun tyylistä. Vaasan upein bloggari T. Hanna

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.