6.12.2016

Spede-lasit & yhdestä neuleesta voi olla moneksi




 Ristus mikä reissu huh, näin voisin kuvailla vk.lopun ysärijuhlia. Ihan huikeet bileet ja paras vk.loppu mitä on pitkään aikaan ollu. Käytiin ensin päivällä ennen illan bileitä, vähän kiertelees Seinäjoen keskustassa ja vaikka shoppailun kannalta ei ehkä mikään huikee paikka tehdä löytöjä, Seinäjokelaiset oli todella ystävällistä kansaa. Kaikissa kaupoissa palveltiin jopa niin ystävällisesti, että sitä ihan häkeltyi. Ilosia ihmisiä ja todella asiakaspalveluhenkisiä.







Vihdoinki nämä mun spedelasit saapui, tai tällä nimellä mun mies niitä kuvailee. Oon nähnyt tämän tyylisiä laseja Instassa tosi paljon, eli Aviator/pilotti tyyliset lasit on kyseessä. Näissä ei ole vahvuuksia, eli on ihan imagolasit. Ostin hopeisena ja kultasena, koska ne maksoi vaan 1€/kpl eli toisin sanoen puoli ilmaiset.

Viimeksi yhdistin kuvien neuleen tunika tyylisesti ja mustien vahapintaisten housujen kanssa, nyt vuorostaan ylipolvensaappaiden kanssa ja mekko henkisesti.  Toisinsanoen tästä neuleesta on kyllä moneksi ja ehkä parhain ostos mitä oon hetkeen tehny.















 Neule Gina Tricot/ Saappaat Zalando/ Laukku Gina Tricot/ Takki H&M/ Hiukset Glitter

10 kommenttia:

  1. Susta tulee niin mieleen ruotsalaiset, ei uskois että asut Vaasassa. Sun tyyli on vaan niin upee aina et ihan heti ei pohjanmaalaiseksi uskoisi t. Viivi

    VastaaPoista
  2. Wau tosi upee lookki

    VastaaPoista
  3. Sopii sulle kyllä hyvin noi lasit.

    VastaaPoista
  4. Oot sä Mea kyllä aina niin upee ja sun tyyli on niin ihana.

    VastaaPoista
  5. Hienot saappaat ja sopii ton neuleen kans tosi hyvin. Sulta kyllä näitä ideoita saa paljon ihan paras blogi. T.Henna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Henna, tällaiset palautteet saa aina hyvälle mielelle <3

      Poista
  6. Mistä noi lasit oot ostanu?

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.