10.12.2016

Sinisen/vihreän kombo & ei mitään luottoa vaatekokoihin
 Moikka ja iso kiitos onnitteluista. Käytiin miehen kanssa kaksistaan kaupungilla jouluostoksilla. Ihan hyvällä mallilla alkaa lahjat olemaan ja ens vk.loppuna ajateltiin käydä Kyläkauppa Tuurissa ja ostaa loput lahjat sieltä.

Kysyin alkutalvesta nuoremmalta pojalta mitä se toivoo lahjaksi (meillä kun ei enää pukkiin uskota) Poika vastas, no jos saan ison korin täynnä karkkia, eli herkkukorin niin oon tyytyväinen. Tämän toiveen ajattelin pojalle toteuttaa ja oon hiljalleen alkanut keräämään/ostamaan karkkeja ja herkkuja tähän koriin. Ajattelin paketoida sen hienosti sellofaaniin ja voin vaan kuvitella pojan ilmeen kun se saa paketin.

Pipokausi on nyt todella avattu ja nämä kylmyydet väistämättäkin pakottaa laittamaan päähän jotain. Mitäs muuten tykkäätte sinisen ja vihreän kombosta? Mun mielestä homma pelittää ja itseasissa aika hyvinkin.


Kyllä muuten tuli taas kerran huomattua, että mitään luottoa ei ole kokolappuihin. Ostin tänään mekon ja siitä jouduin ottamaan koon s, sitten ostin perus poolopaidan siitä taas otin koon M ja sinisen neuleen josta koon L eli aikamoinen sekalainen seurakunta :)

Näistä kivoista ja edullisista ostoksista lisää myöhemmin, joten pysyppä kuulolla :)
Takki H&M/ Nilkkurit Ellos/ Pipo H&M/ Housut Vero Moda/ Paita Zara

8 kommenttia:

 1. No nyt on tyyliä kerrassaan upea look.

  VastaaPoista
 2. Nämä kuvat kun näin tuli hirvee hinku saada harmaa pipo.

  VastaaPoista
 3. Voi Mea miten upee oot ja tyylikäs puhumattakaan miten nuorekas t. Linda Tampereelta

  VastaaPoista
 4. Myöhäset onnittelut t. Mirja

  VastaaPoista
 5. Ihanat kengät,mikä malli Elloksen valikoimasta?
  voitko linkata vaikka 😊😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, tässä linkki kenkiin

   http://www.ellos.fi/ellos-shoes/teravakarkiset-tilly-nilkkurit/484134?N=1z141poZ1z141x8Z1z141o7&Nao=12&Ns=RankValue5|1&selArt=605616&pr=0C1B2S3T

   Poista
 6. Hyvin natsaa sininen ja vihreä. Upea olet.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.