17.7.2016

Nutella Go & edullinen latte & meidän reissu

Voi juma, minä Nutellan tunnollinen ystävä löysin kaupasta tämän suklaaherkun eli Nutella Go purkin. Piti heti ostaa pari purkkia kaappiin, ettei lopu samantien ja kun tunnetusti Lidl- kaupasta kaikkia tuotteita ei saa jatkuvasti vaan jotkut ovat kausijuttuja. Samalla kun teen tätä postausta olen jo yhden purkin syönyt ja nyt sillä silmällä himoitsen että avaanko toisenkin, eihän näitä pysty vastustamaan :)



 Joskus tapaan kaupasta ostaa Star Bucks kahvin tai latten mukaani töihin, mutta niiden hinnat on niin korkeat että ei niitä ihan joka päivä malta ostaa. Nyt löysin edullisen latten (alle eurolla) ja tässä hinta ja laatu on kohdillaan. Milbona merkkiset juomat löytyy ylläri myös Lidl:sta.Tässä tais nyt tulla tälle kaupalle ilmanen mainos tuplasti. Ostas joskus lasipurkeissa olevia appelsiinimehuja ja kun olen ne juonut laitan lasin/pullon hetkeksi kuumaan veteen niin että etiketti irtoaa. Näin hyötykäytän niitä ja teen niihin juomia, tässäkin tapauksessa olen kaatanut latten tähän lasipulloon, pursotin hieman suklaakastiketta joukkoon.


 Käytiin viime viikolla Särkänniemen Angry Birds puistossa, paikka oli kivan näköinen ja puuhattavaa oli ja mikä parhainta paikka oli ilmainen. Hotellissa nautin kesäisen kookosjuoman, kun tilaan joukun juoman tapaan antaa baarimikolle vapaat kädet, sanon vaan että jokin raikas ja makea juoma.Oon vähän yrittänyt ladata akkuja ja iltaisin lukenu kirjoja. Ideaparkissa oli ilmainen Lego park ja poikien kanssa käytiin ihastelemassa hienosti rakennettuja legohahmoja.




6 kommenttia:

  1. Ihanan selkeet ja raikkaat kuvat. Nam Nutellaa

    VastaaPoista
  2. Oi mun poika näki lego ja angry birds kuvan ja oli heti äiti mäkin haluan tonne 😀

    VastaaPoista
  3. Kauniit kuvat oot ottanu t. Viivi

    VastaaPoista
  4. Kävin tänään hakemassa tuon Nutella purkin oli kyllä hyvää, kiitti vinkistä.

    VastaaPoista
  5. Hienot kuvat ootko kameralla ottanu?

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.