3.7.2016

Lakritsan makuisia sipsejä - Kauniita ruusuja Nyt löytyi niin erikoinen makuyhdistelmä, nimittäin lakritsan makuiset sipsit. Kävin Lidl:ssä ja sattumoisin huomasin kassan lähellä musta/valkoisen sipsipussin. Otin pussin käteeni aloin tarkemmin tutkimaan mistä on kyse, piti kahteen kertaan kattoo että lukeeko siinä tosiaan lakritsan makuisia. Hinta oli alle euron, joten sen koomin en enää miettinyt vaan oli pakko laittaa pussi liukuhihnalle ja mars kotia maistaman näitä. Jotenkin ajatuksissa liikaa pyöri sana lakritsasipsi ja tämä sai epäilykseni nousemaan, voiko tämä seos olla hyvä? Kouluasteikolla annan arvosanan 8, eli ei mikään aivan perfect, mutta ei nyt huonokaan. Tältä firmalta löytyy myös maku hunaja voi eli honey butter ja se on kuulemma aivan sairaan hyvää, eli sitä täytyy käydä ensi viikolla hakemassa.
Kun olin saanut kodin siivottua, kävin hakemassa ruusuja. Niin kaunis kimppu ja tykkään kovaa kun kotona on leikkokukkia.
 Löysin alesta 8€:lla ihanan oranssin ribbimekon ja mulla oli tänään päällä. Vaikka oranssi ei ole mikään mun suosikki väri, on ihan kiva että kaapista löytyy myös väriä sillä kesään sopii värikkäät vaatteet.4 kommenttia:

 1. Voi hitsit kuulostaa kyllä erikoiselle yhdistelmälle pakko käydä hakemassa. Oon kova lakritsan ystävä joten nämä on varmaan just mun makuun.

  VastaaPoista
 2. Kauniin värinen mekko ja oli kyllä edullinen löytö.

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniit kuvat ja upea kuva susta.

  VastaaPoista
 4. Mä oon kans kova leikkokukka fani ja tähtään siihen että kerran viikossa kotona olis kukkia pöydällä. Ihanan värisiä ruusuja ja kivasti kahta väriä sekasin, mistä löysit kimpun?

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.