18.1.2016

Collegepusero poolokauluksella


Tampereen reissu on nyt takana ja uusi viikko alkaa. Reissu oli todella onnistunut vaikka kylmä olikin. Löysin mm. kuvien collegepuseron jossa on poolokaulus. Rento paita joka sopii moneen eri tyyliin. Koska tämä paita on malliltaan hieman laatikkomainen, otin yhden koon pienemmän mitä normaalisti pidän. Kyseessä on siis tämä paita klik
Yhdistin paidan mustien kiiltävien housujen kanssa ja koska mukana ei ollut kuin tennarit ja korkkarit oli laitettava Niket jalkaan.
Näistä vahapintaisista housuista tykkään kovaa, mulla onkin sellaiset jo entuudestaan, mutta pilasin ne pesemällä ne väärin. Vahapinta kärsi ja niistä lähti kiilto, joten pitääkin olla varovainen kun näitä pesen :) Nämä housut on niin venyvää materiaalia, että tämän rennommaksi ei housut mene, ei siis purista eikä kiristä mistään I like :)






Takki New Yorker/ Aurinkolasit Stockmann/ Kengät Nike/ Housut Vero Moda

6 kommenttia:

  1. Ompas ihanan lämpösen näköinen takki löytyykö Vaasasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. New Yorker liikettä ei ikävä kyllä ole Vaasassa, toivottavasti tulee joskus :)

      Poista
  2. Kivan näköset kuvat, ja aivan ihana karvavuori toss takissa. Tää asu inspiroi mua, että saatan kaivaa just tollasen samanlaisen takin tuolta mun kaapin perältä, jota ei oo tullu käytettyä taas vähään aikaan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse tykkäsin kanssa juuri tuosta takin vuoresta ja siksi sen ostinkin :)Tässä takissa tätä karvavuorea ei ole muutakuin hupussa ja takin reunuksissa, ei siis hihoissa jne. Mutta se ei haittaa, sillä takki on silti lämmin :)

      Poista
  3. Niin ihana asu. Sun tyyli on aina niin upea ja inspiroiva t. Miia

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.