6.11.2015

What's on my mind right now



Pipokausi on taas alkanut ja on aika ottaa käyttöön mun uusi ihana tupsupipo. Löysin ihanan pehmeän ja just sen värisen pipon jota olin etsinyt LUHDAN kaupasta. Pipo oli hieman tyyriimpi mitä yleensä tapaan pipoista maksaa (39e) mutta menkööt nyt tämän kerran :)






Tässä myös mun lenkkari/tennari himot tällä hetkellä. Mukaan mahtuu paljon Niken tennareita ylläri. Joukossa on myös esim Esprit:n kiilakorkotennarit, sekä Kanye West/Adidaksen Yeezy kengät. Ainoa ongelma on se,että löytyykö näitä Kanyen tennareita Suomesta,ainakaan itse en ole löytänyt.
Värimaailmassa pysytään aika rauhallisessa ja hillityissä väreissä ja näin talvea kohden en ole himoitsemassa värikkäitä kenkiä. Adidaksen Gazelle mallisia/merkkisiä kenkiä alkaa näkemään paljon nyt katukuvassa (kuvan keskellä olevat tennarit) Nämä yksinkertaiset ja simppelit tennarit olisin heti valmis vastaanottamaan vaatekaappiini.


 



Tähän asti mun meikit on ollut hujan hajan ja minkään sortin järjestyksestä ei ole ollut tietoakaan. No tähän tuli muutos,kun kävin Jyskissä hakemassa meikkilaatikoita. Ostin laatikoita 3 kpl ja pinosin ne päällekkäin. Laatikoihin ei mahtunut kaikki mun meikit,mutta ne tärkeimmät mitä eniten käytän.






Herkkuja herkkuja, nam taas ostoskärryyn päätyi nämä Macaron- leivokset. Pakko myöntää, että alku fiilikseni näistä leivoksista oli, että no joo kivan värisiä mutta maku on yäk. Eli jonkin aikaa kesti näihin totutella ja onhan se nyt sanomattakin selvää, että enempi näissä houkuttaa suloinen ja ihana ulkomuoto kuin se itse maku.
 Kirppikseltä löysin kasan näitä vähän erikoisen näköisiä lautasia. Puisissa lautasissa oli mielestäni niin ihana muoto ja kun ne maksoi 2e/4kpl niin johan ne nyt piti ostaa, vaikka kaapit on jo täynnä ties minkälaista purnukkaa ja pirnukkaa :)
Pirteän värinen juoma tuo vähän väriä tähän synkkään ja pimeään syksyyn.







Toinen mitä löysin kirppikseltä on kuvan karvainen huppari. Huppari maksoi 2e siis häh kuinka joku malttoi luopua näin ihanasta vaatteesta. No toisaalta onneksi joku luopui, sillä nyt se on mun oma ihanuus :)




6 kommenttia:

  1. Voi hitsit miten upeat kuvat. Niin ihania löytöjä oot taas tehny. Mistä toi harmaa ruutuhuivi on ostettu?

    VastaaPoista
  2. Apua yli hieno huppari ja 2e wautsi sulla on tota silmää ja löydät aina kaikkea kivaa. Oot tosi nätti

    VastaaPoista
  3. Ihana pipo, tosi hienot kuvat ja miten mageesti noi meikit! Kaikki niin hienoa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meinasin aluksi että laitan korut näihin laatikoihin,mutta meikit olivat sen verran sotkuisen näköisesti vessassa, että ne suorastaan huusivat päästä näihin :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin.