22.11.2015

Love for ponchos


 Vihdoinkin lunta, voi kyllä meillä on pojat sitä odottanutkin ja lauantai aamu alkoi molemmilla pojilla hymyissä suin :)
Ensimmäiset tämän talven lumikuvat tulee tässä. Rakkaus näitä viittoja/ponchoja kohtaan on niin suuri,että mielestäni jokaisen naisen olisi syytä omistaa edes yksi tällainen. Minun tapauksessa hmm ehkä hitusen enemmän kuin yksi :)
Kuten ehkä kuvista huomaa hiukseni ovat taas askeleen vaaleammat,kuin ennen. Aika on ollut viime aikoina niin kortilla ja ainoa vapaa olisi silloin, kun kampaamot ovat jo sulkeneet ovensa. Siitä on todella pitkä kun olen viimeksi kotikonstein värjännyt hiukseni,no tähän turvauduin tällä kertaa. Teen pian postauksen siitä mikä tuote,joka löytyy kaupan hyllyltä sai minut positiivisesti yllättymään.

 
Poncho H&M
Saappaat Din Sko
Poolo Lindex
8 kommenttia:

 1. Oi miten kauniit kuvat. Siis toi viitta on täydellinen ja sun hiukset ❤

  VastaaPoista
 2. Just sen väriset hiukset kun mä haluaisin eli odotan sun hiuspostausta. Kaunis oot ja aina tyylikäs.

  VastaaPoista
 3. Nonni se on sellanen juttu että mä marssin huomenna kauppaan hakemaan kanssa viitan. Toi näyttää niin tyylikkäälle mutta silti rennolle. Upea blogi ja sulta saa niin paljon tyylivinkkejä. T.Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti suosittelen hankkimaan, sen verran ihania nämä ovat. Tulee vaan välillä valinnan vaikeus kun tarjolla on nykyään niin monenmoista :)

   Poista
 4. Niin kaunis tuo vaalean sävy sinun hiuksissa! Kerro jo mikä väri on kyseessä �� T.Niina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin itse kotona raitoja.Käytin Biozell vaalennusjauhetta ja siihen otin 6% hapetteen. Pesun jälkeen laitoin hiuksiin Goldwellin soft color REF merkkiä.Tämä on todella hyvä kun haluaa taittaa vaaleita hiuksia kellertävästä pois ja enempi sinne tuhkaan päin.

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin.