20.10.2015

Varjostukset,korostukset,hömpötykset........



Vihdoinkin mun ostama/huutama Contour-paletti tuli postista. Huusin sen Huuto.netistä ja tämä ihanuus oli käyttämätön eli uusi. Nykyään on tosi näppärää kun huutonetissä pystyy tarjoamaan tuotteesta oman mieleisen summan. Itse tarjosin tästä 10e ja myyjä suostui siihen. Nämä pohjameikki paletit maksavat jopa 60e muualla,joten halvalla sain. Tänään en vielä ehtinyt kokeilla tätä,mutta enköhän tässä joku päivä kokeile ja testaan kuuluisaa Kardashian meikkiä :)





Nykyään paljon puhutaan Kardashian-perheen meikeistä ja miten sellainen tehdään. Meikkipohja koostuu oikeista varjostuksista ja korostuksista ja tässä hieman kuvaa siitä miten tämä tehdään ja mihin kohtaan näitä meikkipaljetin värejä laitat.
Kuvassa myös mitä meikkisiveltimiä tarvitset, itse tein paksusta/tuuheasta siveltimestä tällaisen litteän itse. Laitoin kaksi hiuspinniä siveltimen harjasosan päälle ja painoin sen pinneillä "kasaan" ja litteäksi. Litteällä siveltimellä laitat varjostusvärit helpommin. Kananmunan muotoisella meikkisiveltimellä häivytät varjostusvärien ja korostusvärien rajat pois kasvoilta.


www.gurl.com/ www.careergirldaily.com/ Kylie Jenner

 Tässä selfie muodossa päivän asua ja vielä tuplana. Hattu päässä (ylläri) Burberryn huivi kaulassa ja rento nahkarotsi päällä.Tällä tyylillä alkoi tämä viikko ja jos ilmat sen suosii (eli jos ei sada kaatamalla) olisi tarkoitus mennä pojan kanssa ottamaan syksyisiä kuvia,johonkin muualle kuin vakkari kirkolle :) Lupaudun kuvauspalkkioksi tehdä pojan kanssa uuden pelivideon sille :) Eli kameramiehen hommia tiedossa mullekkin :)






2 kommenttia:

  1. Noita myydään myös ebayssä 2 eurolla. Sama paletti :)

    http://www.ebay.com/itm/15-Colors-Concealer-Palette-Cream-Makeup-Contour-Kit-Face-Neutral-Palette-Box-/321861475740?hash=item4af0705d9c:g:oxEAAOSwLqFV8kiL

    VastaaPoista
  2. Wau, kiitti vinkistä!

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.