19.7.2015

Shopping & baking




 // Kokeilin tehdä tänään Banoffee kakun.Mitään varsinaista ohjetta en katsonut vaan sävelsin omiani (tyypillistä mua) Tiesin siis jo alkuun kyllä tästä kakusta jotain ja mitä se suunnilleen pitää sisällään,mutta kauppareissulla päätin kokeilla tehdä se Mean tapaan eli aina pitää säveltää omia :)

Mistään en katsonut mittasuhteita jne vaan ominpäin aloin kakkua tehdä :) Todella nopea kakku ja TODELLA hyvää :)

Tässä mitä minä kakkuun laitoin:

Banaaneja
Kinuskia ( siis valmiissa purkissa olevaa)
Kermaa
Digestive keksejä
Violan vanilja tuorejuustoa
Fazerin valko/tummasuklaa levyjä
Rasvaa

Ensin murskasin keksit ja lisäsin sulatetun voin keksien joukkoon. Painelin seoksen kakkuvuoan pohjalle,tämän jälkeen sulatin sulkaalevyt ja levitin suklaaseoksen keksikerroksen päälle. Kun tämä on tehty laitoin sen jääkaappiin "kovettumaan" joksikin aikaa.

Pilkoin banaanit ja laitoin ne seuraavaksi kerrokseksi,banaanien päälle kaadoin kinuskin ja lopuksi kermavaahto/tuorejuusto seos päälle. Näiden jälkeen kakku on valmis ja eikun herkuttelemaan :)



Tässä samassa postauksessa pieni sneak peek mitä tänään ostin alesta. Ostin mustat farkut,joiden hinnaksi kertyi vaivaset 7e sekä neuleisen hihattoman paidan joka maksoi 5e. Eli tämän asun yhteishinnaksi tuli 12e eli ei paha :) Laitan joku päivä tarkemmin tulemaan asusta kuvia.
Molemmat vaatekappaleet löysin Henkasta.






2 kommenttia:

  1. Sun blogia on niin kiva seurata kun sulta saa kivoja vinkkejä aina. Oot tosi kekseliäs ja jaksat leipoa kaikkea ihanaa oikeen supermama ☺kuvatkin niin ihania aina, ootko käyny kokkikoulunki?

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla että vinkit on kelvannu :) En oo käyny kokkikoulua,mutta talouskoulun olen käyny sielä leivottiin jonkin verran :)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.