10.4.2015

Mitä mä oon,mitä mä en ooo




Tässä postaus,joka hieman avaa sitä millainen olen ja millainen en ole :)


 Mä en ole niin ahkera kirjatyyppi ja täten en lue juuri kirjoja.(tätä tapaa yritän muuttaa) Mä olen enempi se lehtien lukija ja selailija :) 
Kun kauppojen katalogit tulee postista,tapaan ottaa punaisen tussin käteen ja rastittaa kaikki mistä pidän.(en tiedä miksi,siitä on vaan tullut tapa)






Harvoin ostan valmiita pullia,koska tykkään leipoa ja tehdä kaikki itse.Olen juuri se pullantuoksuinen äiti ja tapaan leipoa tosi usein. Välillä leivon makeaa syötävää,välillä suolaista.
Kummitytön suosituksesta,tein poikkeuksen ja ostin valmiita mustikkamuffinseja. Koska sormeni eivät voi pysyä poissa mistään nähtävästi, vaan herkkujakin on pakko ns. tuunata.Tein lime-tuorejuusto kuorrutteen muffinsien päälle :) Huomenna ajattelin leipoa kinderkakun :)







Me ei juuri käydä ulkona syömässä.No ehkä once in a blue moon :) Tykätään enempi laittaa itse kotona hyvää ruokaa. Tänään tein kolmenjuuston kermakastikkeessa kanarisottoa,mausteeksi siihen tuli mm.uutta koskenlaskijaa ja makeaa chiliä. Vaikka mieheni on ravintola-alan ammattilainen,meillä kokkaan aina minä :) Olen aika kranttu ruoan suhteen ja on paljon sellaisia ruoka-aineita mitä en syö. Niitä on mm.sipuli,oliivit,sienet,ruohosipuli,purjo,lihat paitsi jauhelihaa syön jne.
Olen ostanut sipulia vain kerran elämässäni ja sekin oli flunssan karkoitukseen :)





 En ole mikään Marimekko fani,mutta tämä Marimekon kulho vei sydämmeni :) En pidä viherkasveista, vaan pidän enempi leikkokukista ja tapaan ostaa niitä perjantaisin. En ikinä osta yhtä kimppua,vaan pidän siitä kun kukkia on ruukussa runsaasti.
Jos makaan esim. sohvalla ja näen,että matto on vinossa tai rutussa,nousen heti suoristamaan sen :)


Olen kova hömppäsarjojen katsoja ja katson paljon realityohjelmia. Jos me katsotaan esim.elokuvaa,en osaa katsoa ilman että syön jotain. Eisen tarvitse olla aina herkkua,vaan se voi olla esim porkkana,kunhan jotain on tarjolla :) En tykkää Suomalaisista elokuvista auts sori, mutta ei vain ole mun juttu :)

Kun puhun puhelimessa jonkun kanssa en osaa vaan istua ja puhua, vaan tapaan kävellä pitkin kämppää :)

Autolla ajaessani pysähdyn aina ja päästän suojatiellä odottavat ihmiset ensin menemään ja kun olen näyttänyt niille merkin,että saa mennä,tulee mulle aina herkkä olo,miksi jaa-a en tiedä :)
Tässä tuli myös esille mun hassuja tapoja,millaisia outoja ja hassuja tapoja tai pakkomielteitä teillä on?
 



9 kommenttia:

  1. Ihana postaus ja löysin paljon samoja piirteitä ;) Mistä toi ihana pussi/ ruukku on ostettu?

    VastaaPoista
  2. Paperinen kori on ostettu Clas Ohlsonilta :) Tässä linkki http://www.clasohlson.com/fi/Paperinen-kori/44-1405

    VastaaPoista
  3. Mulla on paljon hassuja tapoja mm. En pysty nukkumaan ilman että mulla sukat jalassa ;) otan aina takin pois sitten vasta kengät ;)

    VastaaPoista
  4. Hauska postaus. Kaikilla taitaa olla hassuja tapoja☺

    VastaaPoista
  5. Hehheh, tuo sipulijuttu toi mieleen kun tuttavan tuttava oli Ruotsissa ja osti grillikioskista hampurilaisen, ja oli oppinut että Ruotsissa pitää pyytää "hamburgare med bröd" jotta saisi sen sämpylän eikä pelkän pihvin... Tilaus tehty, mutta sitten tulikin kysymys mitä mausteita piti laittaa. Raukka ei millään muistanut mitä sipuli on ruotsiksi (lök), ja hän inhosi sitä, niin hän yritti "utan sibull". En muista miten siinä sitten meni :D toivottavasti osaat sen sipulisanan eri kielillä niin että et joudu syömään sitä :D Kiitos ihanasta postauksesta!

    VastaaPoista
  6. Kuulostaa aivan multa,nimittäin oltiin kaverin kanssa Uumajassa ja yritin tilata ruokaa ja en millään muistanut mikä on sipuli ruotsiksi. Ainoa sana joka tuli mieleen oli garlic ja onion eli väärä kieli on kyseessä :)

    VastaaPoista
  7. ihanan aitoo ja rehellistä...

    VastaaPoista
  8. Kiva että tykkäsitte, halusin vaihtelun vuoksi tehdä vähän toisenlaisen postauksen asukuvien sijaan :)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.