18.12.2014

Joulupussi keräys


// Kaiken kiireen keskellä mulla on mennyt näinki iso asia aivan ohitse.(Hyi mua) Kävin kampaajalla ja siellä kampaajani Tuula Salon Lagunesta puhui/kertoi tästä joulupussi keräyksestä, joka järjestetään Vaasassa. Ja heti kuultuani aloin ottamaan asiasta selvää.
Lahjoittajille pieni ele,mutta lahjoituksen saanneille sitäkin suurempi ilo. Mitään elämässä ei pidä pitää itsestään selvyytenä. Ei myöskään sitä,että luulee ettei omalle kohdalle käy niinkin kurjasti, että ei ole ruokaan rahaa,eikä muutenkaa rahaa millä viettää esim.joulua. Koskaan ei voi tietää mihin tämä elämä meidät vie. Koska ollaan itse siinä pisteessä,että toivoo edes jonkun auttavan.
Apua on helpompi pyytää silloin,kun itsekkin olet joskus antanut auttavaa kättä. Kaikilla on niin kiire jouluna, niin lahjojen ostamisessa,kuin joulusiivouksessa,että emme edes tajua kuinka naurattavilta nämä huolet kuulostaa " Siis mä en keksi mitään Villelle lahjaksi" "Montako lanttulaatikkoa mä nyt ostan" " Riittääkö jos ostan kaikille lapsille 5 lahjaa" " Siis mä en oo ehtiny vielä saunaa,enkä uunia pesemään ja joulu on pian" " Ruokaa on,mutta apua meillä ei oo joulukarkkeja lapsille vielä ostettu"
"Joulu on pian ja mä en oo tehnyt vielä laatikoita,enkä paketoinu lahjoja"
Toisille joulu on ihanaa aikaa,toisille se voi olla kurjaa,pelottavaa,ahdistavaa kun ei tiedä kuinka selviää pyhän ylitse. Kaiken kiireen keskellä sitä ei aina tajua,että on olemassa ihmisiä,joilla ei ole varaa viettää joulua. Miksi ei siis auttaa vähävaraisia,vanhuksia,lapsia,perheitä,sairaita niitä,joille joulun vietto on vain unelmaa.
Vieläkään ei ole liian myöhäistä auttaa. Itse ajattelin auttaa toimintaa lahjoittamalla tilille rahaa. Sanoin mun miehelle,että meiltä puuttuu vielä nuorimman pojan pari pikkulahjaa. Mutta nyt ne lahjat saa jäädä, sillä poika saa jo ihan tarpeeksi lahjoja,niin meiltä kun sukulaisilta. Mielummin lahjoitan ne rahat ja joku muu saa siitä hyvän joulumielen.Pitää muistaa, että pienikin apu voi muuttua toiselle suureksi avuksi.

Joulupussi keräyksen tarkoitus on kerätä joulupussiin pääasiassa ruokaa: Jouluruoka, arkinen ruoka, säilykkeet, hedelmät ja mitä tahansa tuoretta ja hyvää syötävää!Myös kaikenlaiset hygienia tuotteet käyvät. Nämä pussit lahjoitetaan vähävaraisille,vanhuksille,perheille,lapsille,sairaille.
Voit myös auttaa toimintaa lahjoituksille lähimmäisyhdistyksen tilille.
Tuotteet ja tavarat kerätään Palosaaren seurakuntakeskuksessa 18.-19.12 klo 14-20 välisenä aikana.
Apua tarvitsee yli 200 taloutta Vaasan alueella.

Lisää infoa täältä: JOULUPUSSI


Kiitos ja mukavaa torstaita :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin.