3.12.2014

Joululahjaideoita// Tein yhteistyötä Vaasan keskustan K-citymarketin kanssa ja valitsin itselleni 3 mieluisinta tuotepakettia.
Mietin tarkkaan mistä tuotteista itse pidän tai mitä tuotteita haluan kokeilla. Aikaisempaa kokemusta näistä tuotteita itselläni ei ollut,joten oli hienoa päästä kokeilemaan :)

 Olen myös tarkka siitä mitä sanon,nimittäin en halua blogissani kehua jos en oikeasti pidä edes tuotteista.

Lahjapaketit ovat mielestäni aina loistavia lahjaideoita ja aivan varmasti jos sellaisen saa lahjaksi tulee se käytettyä jos ei itse niin joku perheenjäsen. Anoppinikin monesti tuskailee mitä ostaa mulle lahjaksi ja lopulta päätynyt tuotepakettiin ja hyvä niin. Itse ainakin tykkään niitä saada.

Tässä hieman tietoa omista valinnoistani:

James Bond paketti,joka sisältää tuoksun sekä suihkugeelin.

Hyvä idea miehelle tai teinipojalle

Eiköhän jokainen nainen haluaisi,että oma mies olisi James Bond :) Tämä paketti tuo sitä unelmaa vähän lähemmäksi. Sopivan vanha tuoksu ja sopii hyvin myös pojille,ainakin oma varhaisteini poikani tykkäsi :)

Nivean rasvapaketti,joka sisältää päivävoiteen ja yövoiteen.

 Päivävoide virkistää väsynyttä ja stressaantunutta ihoa sekä vähentää väsymyksen merkkien näkymistä.

Kiva lahjaidea perheen naisväelle. Paketti on kivan laatikkomainen. Itseäni houkutteli tässä paljon se,että samassa paketissa on molemmat voiteet niin yö- kuin päivävoide. Näin sain kaksi kärpästä yhdellä iskulla :)

Olen aina luottanut Nivean tuotteisiin ja luottamusta ei rikottu nytkään. Sopivan paksuinen voide joka imeytyi hyvin ihoon.Ei myöskään jättänyt ihoa liian rasvaiseksi. Iho tuli pehmeän ja miellyttävän tuntuiseksi.

Nivean Q10plus Anti-Wrinkle -kosteuttava yövoide vähentää näkyvästi ryppyjä ja auttaa ihoa uudistumaan yön aikana.
 
 Beauticology macaron paketti,joka sisältää ihanan pehmeät sukat,jalkarasvan sekä  jalkakylpysuolan.

 Kiva lahjaidea esim. tytöille tai naisille.

Paketti sellaisenaan on jo niin söpö, ettei sitä meinannut malttaa avata :) Ihanat macaron-keksi kuvat houkuttelevat jo sellaisenaan tutustumaan pakettiin.
Vadelman tuoksuinen rasva on kuin karkkia jaloille. Söpöt ja pehmeät pörrösukat on hyvä laittaa jalkaan rasvaamisen jälkeen,näin rasva imeytyy jalkoihin paremmin. Ainakin itselläni tämä taktiikka auttaa.
Itselläni on jalkakylpylaite,johon laitoin suolan,mutta jos ei sitä omista toimii se ihan hyvin kun laittaa lämmintä vettä ämpäriin ja lisää sinne kylpysuolan.


1 kommentti:

  1. -Sain hyviä Lahjaideoita kiitos vinkistä kuulostaa hyvälle......

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.