27.7.2016

Pietarsaari - Vaasan Fazer Café jne...


 Vaihteluksi vähän postausta meidän kesästä tai mitä me ollaan touhuttu viime aikoina. Tehtiin perheen kera reissu Pietarsaareen ja tarkemmin sanottuna FantaSea parkkiin.  Heti näin alkuun pakko hehkuttaa tätä paikkaa, perhelippu maksoi 25e (kaksi aikuista ja kaksi lasta) eli mielestäni tosi edullinen ja touhuttavaa oli vaikka mitä. Kuvien perusteella voisi jopa luulla, että ollaan ulkomailla. Otettiin piknic eväät mukaan ja viihdyttiin sielä koko päivä. Aaltokone oli poikien mieleen ja vanhempaa poikaa ei meinannut saada altaasta pois ollenkaan. Suosittelen lämpimästi tätä paikkaa ja lapset viihtyvät varmasti. Uintireissun jälkeen mies vei meidät syömään Pietarsaaren keskustaan Korv Göran kebab ravintolaan ja voin sanoa, että paras kebab annos mitä oon ikinä syöny. Annos maksoi 11€ ja siitä riitti hyvin kahdelle.
Itse olen käynyt Fazer Cafe:ssa aikasemmin blogi tapahtuman myötä, mutta tällä kertaa vein mieheni sinne kahville. Pitäis pikkasen alkaa himmaamaan makean syömistä, mutta en voinut vastustaa näitä herkkuja. Syötiin limejuustokakku,sekä vuohenjuustopiirakka. Mies otti kahvin ja mä kookosjuoman kermavaahdon kera.

Täältä pääset FantaSea parkin sivuille klik
 Kesällä on kyllä tullut syötyä vaikka mitä herkkuja, hellan ääressä en oo jaksanut yhtään olla vaan aika pika/herkku ruoilla on menty tämä kesä. Mies teki meille American pannukakkuja aamiaiseksi reilu viikko takaperin, nämä on kyllä letuista mun lemppareita vaahterasiirapin kera. Meillä ei muut välitä meloneista, joten mä saan ihan yksin syödä kaikki ja sehän sopii mulle. Tänä kesänä meidän Hugo Boss koira on saanut välillä kaverin kylään. Näillä kuumuuksilla jätski maistuis yhelle sun toiselle. Näistä Lidl:n jätskeistä/tuuteista tulikin mieleen, että huomenna tulee taas sinne myyntiin ne mun lemppari kookosjätskit (eli ne kookoskuoressa olevat)  jee ja kaikkea muutakin kivaa esim kookosvettä mitä täytyy käydä hakemassa.  Tänään katoin niiden mainosta ja alkasin heti tekemään ostoslistaa.
 Pojat oli mummolassa yökylässä vk.loppuna ja olivat sielä 2 yötä.Me saatiin miehen kanssa lauantai iltapäivällä extempore fiilis ja hypättiin autoon suuntana Tuurin kyläkauppa. Jotain pientä jäi ostoskoriin ja niistä laitan myöhemmin juttua.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin.