29.7.2016

MIAUEilen ajattelin ekaa kertaa ulkoiluttaa mun kissakenkiä. Ostin ne kyllä jo kesän alussa, mutta kuvia niistä en ole ottanut. Olin aivan varma, kun ostin Alesta tämän valkoisen ribbimekon, että joo yhen kerran pidän ja sen jälkeen se siirtyy yöpaidaksi, toisin kävi ja mekko on jo ties kuinka monetta kertaa mun päällä.  Mä en vaan yksinkertaisesti osaa lähteä mihinkään ilman takkia, jotenki heti tulee alaston olo. Kun kotiovesta lähden otan aina mukaan jonku takin, oli kuuma päivä tai ei. Pelkällä hihattomalla en osaa olla, eli mä tarvin "suojaverkon" ympärilleni että olo on mukava. Toki emmä rannalla aurinkoa ota takki päällä, että älkää ihan niin friikiksi mua leimatko. Tällä kertaa matkaan lähti vihreä trenssi ja tämä väri sopi hyvin näiden kissa espadrillojen kanssa.

Tämä asu oli siis päälläni, kun käytiin miehen kanssa Anttilassa ja olishan se pitänyt arvata, että kauhee hullunmylly sielä oli käynnissä jo heti kun ovet oli aukastu. Ihmiset hamusi tavaroita koreihin ja jonot oli aivan järkyttävät. Käännyttiin heti ovelta jo pois, koska mitään en tarvi niin kovaa, että jonotan siitä monta tuntia. Mä oon monet vuodet tilannu lähes tulkoon kaikki meidän elektroniikat Netanttilasta ja niiden toiminta on pelannut loistavasti, kalliita tuotteita oon ottanut osarilla ja tämäkin tyyli on toiminut hyvin, eikä mitään järkky korkoja ole tullut.Harmi jos ne sivut eivät tule enää käyttöön nimittäin mistä sitten tilaan, ehdotuksia hyvistä paikoista otetaan siis vastaan.


Takki Bik Bok/ Mekko Bik Bok/ Kengät Zalando/ Kello Daniel Wellington

9 kommenttia:

 1. Tosi tyylikäs asu ja hienot kengät t. Viivi

  VastaaPoista
 2. Onkohan noita kenkiä vielä, tosi ihanat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin näyttäis vielä olevan, tässä linkki

   https://www.zalando.fi/zign-espadrillot-black-dark-brown-zi111e019-q11.html?wmc=AFF358_ZX_FI_CAM02.[Partner_ID]..&opc=2211&wmc=AFF358_ZX_FI.1517766_1677561..&amc=aff.znd.48880.56672.54744

   Poista
 3. Mä kans luovutin kun näin Anttilan jonot ja ihmisten hulluuden kiillon johki 10% ale tavaroihin.

  VastaaPoista
 4. Ihanat sävyt näissä kuvissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, löydettiin hyvä kuvauskohde joka sopi asuun hyvin.

   Poista
 5. Hienot kissakengät ja just mun tyylinen kuosi eli taitaa tilaukseen mennä nämä kengät.

  VastaaPoista
 6. Verkkokauppa.com on yks mistä on hyvä tilata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok täytyypä vähän tarkemmin tutustua tuohon sivuun. Kiitti vinkistä <3

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin.