21.4.2015

Tummasta vaaleaan
Hiuksiini tehtiin 2 värinpoistoa,1 vaalennuspesu ja näiden jälkeen koko päähän laputettiin raitoja ja värjättiin Illumina värillä.

*Hiukset on toteutettu yhteistyössä Parturi-kampaamo Salon Lagunen kanssa.
Salon Lagunen yhteistietoihin pääset täältä

// Noniin eilisen hiljaiselon syy on tässä,nimittäin istuin eilen 6 tuntia kampaamon penkissä ja sain aivan uuden lookin :) 
Mun oma hiustenväri on tosi tosi vaalea ja aloin kyllästymään siihen,että jouduin 2-3 viikon välein värjäämään tyven, kun oma hiusten väri näkyi niin selvästi tummissa hiuksissa. No kauan olen miettinyt/pohdiskellut että palaisin pikku hiljaa lähelle omaa väriäni. Pelko siitä että hiukseni tuhoutuisivat aivan kokonaan blondauksesta,sai jarrut päälle ja aloin uudelleen miettimään haluanko,että pian mulla on punertavan,kellertävät hiukset ja hiuksia vain pari hassua karvaa jäljellä ja nekin aivan purkkaa no thanks :)
Kun kuulin,että Suomeen on vihdoinkin rautautunut Olaplex tuote,uskaltauduin ryhtyä tähän vaalennus urakkaan :)

Nyt siihen mikä ihmeen Olaplex?

Olaplex on aine,joka ehkäisee hiuksen kuitukerroksessa olevia rikkisiltoja vaurioitumasta, sekä korjaa jo vaurioituneet rikkisillat.
Olaplex (hoito) voidaan tehdä värjäyksen yhteydessä tai omana hoitonaan. Hoidon avulla hiuksia onkin mahdollista vaalentaa huomattavasti normaalia enemmän, sillä Olaplexin sanotaan pitävän silti hiukset hyväkuntoisina ja kiiltävinä.
 

Tarkoitus olisi tästä vielä vähän vaaleammaksi laittaa, jossakin vaiheessa huom :) Olen todella tyytyväinen,että saimme yhden illan aikana vaalennettua hiuksiani, jopa 4 astetta vaaleammaksi ja hiukseni ovat silti hyvässä kunnossa. Sen mahdollisti ainostaan tämä loistava Olaplex aine :)11 kommenttia:

 1. Siis wau wau ja vielä kerran wau.Todella upea uusi lookki aivan missiainesta.Näytät aivan Piritta Hagmanilta ;)

  VastaaPoista
 2. Komppaan edellistä, totta!

  VastaaPoista
 3. Tosi hieno lopputulos! Ite kyl kuolisin jos pitäis istua parturis niin kauan :D t: serkku

  VastaaPoista
 4. Kiitos :) Itse olin niin malttamaton että en meinannut penkissä pysyä ja sanoinki välillä että pestään jo on se aine jo vaikuttanu tarpeeksi jne :) Mutta en valita kun sain ihanat uudet hiukset.

  VastaaPoista
 5. Aivan upea uusi väri, passaa niin paljon paremmin kuin aikasempi:) Saako vielä utskia et mikä väri sulle laitettii lopuks ku ite menossa samaan operaatioon ja tuon vaalean sävyiset pidennykset odottaa myös?

  VastaaPoista
 6. Moikka ja kiitos kommentista :) Me laitettiin muistaakseni Wellan Illumina sarjan 8/69 ja ripaus kymppiä. Toivottavasti operaatiosi onnistuu ja onnea jo etukäteen uusista hiuksista :)

  VastaaPoista
 7. Voi kiitos, toivottavasti onnistuu yhtä hyvin ku sulla:)

  VastaaPoista
 8. Hei😊 mitä luulet,että onnistuisko mulla sama projekti? Mulla tummanruskeiksi värjätyt hiukset,oikeesti oon porkkanapää. Eli puskeeko Se punasuus sieltä lämpösyytenä? 😊

  VastaaPoista
 9. Moikka! Punapigmentti on aina se kaikista vaikein saada hiuksista pois ja sen kanssa moni kampaaja kamppailee :) Tietysti riippuu paljon hiuslaadusta esim itselläni on tosi karheat ja paksut hiukset,joten ne myös kestää kulutusta ja blondausta paremmin kuin ns.perus Suomalainen hius. Siksi itselläni uskallettiin monta kertaa yhden päivän aikana vaalentaa. Jos päädyt vaalentamaan niin ehdottomasti suosittelen,että siihen käytetään Olaplexia ja jos hius blondauksen jälkeenkin vielä punertaa ( itsellänikin punersi tosi paljon) niin sitten hyvät taittovärit päähän esim jokin tuhkainen kevytväri :)

  VastaaPoista
 10. Vastaukset
  1. Noin 6 tuntia muistaakseni ja lähdin kampaamosta hyväkuntoisilla hiuksilla,vaikka niitä oltiin juuri blondattu todella monta kertaa :)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin.